ss

ss

perjantai 20. syyskuuta 2013

Leikkiin ja talveen

Elämä on näin syksyn tullen entistä kiireisempää ja blogi on edelleen täysin hunningolla. J on nyt ollut pari viikkoa kesätöiden jälkeen kotona ja maanantaina palaa Brysseliin työharjoitteluun. Lauantaina käytiin vielä hiukan kiertämässä Itä-Suomea ja palattiin kotiin Korian kautta, jälleen. Sieltä ostelin hiukkasen tarjouslankaa käynnissä olevaan isompaan projektiin.

Kummityttö porukoineen kävi meillä kylässä ja barbeilla oli kuulemma liian vähän vaatteita, joten pitihän niitä tehdä lisää.


Kuva on aika surkea, mutta jossain vaiheessa täytyy ottaa parempi. Vasemmanpuoleinen ja keskimmäinen mekko on Matleenan ohjeen mukaan neulottu. Asusteet ja oikeanpuoleinen housuasu on aivan omaa haute couturea :D Matleenan mekkojen helmaosuus on vaaleanpunaisessa tehty rinsessaneulosta ja toisessa 2 oikein yhteen + langankierto -mallilla. Kivasti sain pari jämälankanöttöstä käytettyä näihin.

Kummityttö myös uskoutui ja kertoi, että neulomani pipo oli unohtunut kauppaan eikä ollut löytynyt. Koska talvi on tulossa, pitihän asia korjata.


Vasemmalla Wurm-pipo, keskellä rinsessapipo ja oikealla Adalmiina pipo. Wurm on neulottu 7-veljeksestä, rinsessa vanhasta merino woolista ja Adalmiina Luxus Cottonista. Puikkokoko on kaikissa ohjeen mukainen joko 3,0 - 4,0 mm. Voi kyllä olla, että näistä riittää myös pikkusiskolle päänlämmikettä.