ss

ss

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kaksi kertaa eka kerta

Viikko on lomailtu, muttei mitään mullistavaa ole puuhailtu. Mies kävi mustikassa ja minä putsasin saaliin. Minullahan on lapsuudesta traumat marjastuksesta ja puna-vihersokeus rajoittaa punaisten marjojen poimimista, joten marjastamaan minua ei saa. Muutamana päivänä ollaan käyty aamu-uinnilla, mikä virkistää koko päivän. Aamulla ei myöskää rannalla ole pahemmin tungosta:)

Keskiviikkona käytiin Tampereella Pyynikin kesäteatterissa katsomassa Kuuma kesä -85. Tämähän oli sisarnäytös teatterissa pyörivälle Vuosi 85 -näytelmälle, jonka näimme jo useampi vuosi sitten. Pyynikin puitteet ovat hienot ja pyörivä katsomokin hauska. Näytelmä hävisi kuitenkin selvästi teatteriversiolle, vaikka ihan nautittava olikin.

Käsitöissä on alkanut isompi projekti, joka on vienyt mennessään, joten mitään valmistunutta ei täällä varmaan tämän jälkeen esiinny pitkään aikaan.

Jokin aika sitten ravelryssä huomasin, että kaveri myy wollmeisea. Olen kyseisestä langasta lukenut toisten blogeista, mutten itse ollut päässyt siihen vielä käsiksi. Mutta nyt sitten pääsin. Lanka oli 100 % Merino Superwash ja värinä Rotkäppchen. Väri oli todella kaunis hehkuvan punainen ja piti sitten miettiä malli, joka miellyttäisi sekä lankaa että minua. Aivan itsestään malliksi valikoitui Haruni. Ja tulokseen olen tosi tyytyväinen.


Tätä huivia ajattelin lahjaksi, mutta ilmeisesti saaja haluaakin toisenlaisen, joten saatan vaikka pitää tämän itse. 

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Miehelle pipo

Mies totesi lopputalvesta, että pipoja on laatikon täydeltä, mutta yksikään ei mene kunnolla korville. Ihmettelin, ettei mies ole kääntynyt neulovan vaimonsa puoleen. Kesän aikana katselin malleja ja kyselin vähän toiveita. Tuloksena tämä:


Ja korville tulee :DD

Mallikuvio on kirjasta Myssystä sukkiin ja lankana Novitan Wool. Ihan perinteistä norjalaismyssyä mies ei halunnut, mutta kuvio kelpasi :)

Tänään täällä piti olla sateita ja ukkosta, mutta todellisuus oli noin 25 astetta ja aurinkoa. Oikein hyvä aloitus lomalle :) Loma aloitettiinkin uinmisella. Myös SummerUpin porukka säilyy kuivana teltoissaan. Festarin bassot kuuluvat parhaillaan meille saakka.