ss

ss

torstai 29. elokuuta 2013

Tunika ja ovi

Joskus keväällä näin Pitsin & Palmikon blogissa kuvan puserosta. Mallineule näytti hauskalta, joten kesällä käväisin ostamassa langat ja se valmistui näin elokuussa. Minun tunikallani ei ole Lauran puseron kanssa muuta yhteistä mallineule ja tietysti lanka. Huomatkaa mallin rento asento :D Minähän rakastan olla kuvattavana.


Lanka: Schoeller + Stahl Veneta
Puikot: 9,0 mm

Tänään meidän autotallimme sai uuden oven. Aikaisempi ovi oli ns. kippiovi ja painava kuin mikä. Eilen, kun vanhaa ovea irroitettiin, saimme miehen kanssa tehdä tosissaan töitä, että saimme sitä siirrettyä nojaamaan talon seinää vasten. Mutta nyt on uusi ovi paikoillaan ja siihen kuuluu KAUKOSÄÄDIN. Ei enää kumartelua ja tempaustyylistä oven nostoa. Vain napin painallus ja ovi avautuu. 


Sesam aukene :D

maanantai 12. elokuuta 2013

Pääkalloja

Lämmin kiitos kaikille osanotosta <3 Vaikka äiti saavutti korkean iän (86v), toivoin kuitenkin, että viimeiset viikot olisivat olleet armeliaammat.

Mielialaan sopivasti virkkasin viime viikot mustaa. Jokin aikaa sitten virkkasin työkaverille pääkallohuivin punaisena. Toinen työkaveri halusi myös samanlaisen mutta ehdottomasti mustana. Ja minähän inhoan mustaa väriä. Mutta tälle samalle kaverille olen joutunut mustaa ennenkin joko neulomaan tai virkkaamaan :D


Lanka: Catania
Koukku: 3,5 mm

Vaikka kesäloma alkoi äidin palvelutalon huoneen tyhjennyksellä ja päättyi hautajaisiin, mahtui siihen hauskojakin hetkiä. M toi brittipoikaystävänsä ensivierailulle kotiin (ja Suomeen). Itse asiassa tapasimme Tukholmassa ja tulimme sieltä yhdessä laivalla. Helsinki on aika lailla enemmän edukseen mereltä kuin lentokoneesta. Nuoren miehen ainut toivomus oli päästä uimaan järveen. No, se oli todella helppo toteuttaa ;) Sen lisäksi hän tutustui mm. saunaan, hiihtomuseoon, mäkihyppytorniin, vesihiihtoon, lihapulliin, mökkielämään, M:n sukulaisiin. Ja kaikki tämä vajaassa viikossa. Valitettavasti vain tämä taisi olla koko kesän kylmin ja sateisin viikko:(

Laivamatkan lisäksi teimme miehen ja blogikoiran kanssa pienen automatkan kotimaassa. Ajoimme reittiä Lahti-Puumala-Savonlinna-Punkaharju-Kesälahti-Parikkala-Imatra-Joutseno-Lappeenranta-(Koria)-Koti. Ensimmäisen yön vietimme matkailutila Naaranlahdessa. Naaranlahteen voisin mennä uudelleenkin. Kaunis paikka, katso kuva alla:)


lauantai 3. elokuuta 2013

Äiti

Tämä kirjoitus on ajastettu äidin siunaustilaisuuden alkamiseen. Äiti ei enää toipunut, vaan kirkastussunnuntaina (14.7.) nukkui pois.

Lähti lentoon enkeli taivaan,
tuli luokse väsyneen sairaan,
kosketti hiljaa posken nukkaa,
silitti hellästi hopeista tukkaa.
Nosti siivilleen äitini armaan,
vei turvaan paikkaan varmaan.