ss

ss

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Heijastuksia

Jotenkin kirjoittaminen ei vain innosta, mutten ole vielä valmis täysin blogia hylkäämään. Olemme sentään kulkeneet yhdessä aikamoisen taipaleen, siis ajassa mitattuna.

Viime kirjoituksen kommenteissa kyseltiin blogikoiran karvojen käyttötarkoitusta. En toki ole karvakasaa poisheittämässä. Olenhan jo kerran siitä lankaa teettänytkin. Kuva ja juttu aiheesta oli vanhassa vuodatuksen blogissa, mutten löytänyt sitä tähän hätään. 

Lokakuulle valmistui jo kolmas käsityö, koska ystäväni halusi Schachenmayrin Lumio -langasta itselleen pipon. Tämä on sama kaveri, joka aina haluaa pukeutua mustaan, joten pelkäsin jo pahinta. Mutta tällä kertaa sain ihan luvan kanssa neuloa punaista.

Lanka: Schachenmayr Lumio
Puikot: resori 8,0 mm & muu 10,0 mm
Malli: täältä

Tuntui aika virkistävältä neuloa välillä paksua lankaa ja saada nopeasti valmista. Mallineule on linkistä, mutta se on sovitettu ohuemmille puikoille ja ystävän toivomuksesta lisätty vielä tupsu:)

Koska kerran tein kaverillekin turvapipon, jatkoin samaa vauhtia ja tein itsellenikin. 

Samat kuin edellä, mutta ilman tupsua
Vaihdoin omaani vain värin sopimaan paremmin uuteen villakangastakkiini. Niin ja jätin tupsun pois. Oma piponi valmistui vasta tämän kuun puolella, joten marraskuun valmistuneetkin on jo korkattu.