ss

ss

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Mekko ja sukat

Tunnetusti pyrin aina neulomaan lahjat ajoissa. Maaliskuussa tein jo ensimmäisen joululahjan. Huhtikuussa sain sitten valmiiksi kummitytön synttärilahjan. Synttärit ovat syyskuun loppupuolella:D Novitan kevätlehdestä löytyi mieleinen malli, siis minulle mieleinen kummitytöstä en osaa sanoa;) Tätä mekkoa on näkynyt blogeissa jonkin verran eri väriyhdistelmissä, mutta minua miellytti eniten lehdessä ollut. Onhan vaalea lila myös yksi kummitytön lemppareista.


Kooksi valikoitui suurin eli 134 cm; sitä edellinen olisi ollut 122 cm. Jo vuosi sitten kummityttö piti 120 cm vaatteita, joten valitsin suurimman koon. Valmiina mekko tosin näyttää siltä, että kummityttö voi pitää sitä seuraavat 5 vuotta. Toisaalta onpahan sitten kasvunvaraa.

Lehdessä oli ohje myös sukkiin ja koska lankaa jäi tekaisin myös ne. Olen neulonut niin paljon sukkia ohuesta langasta, että tuntui kuin nämä olisivat valmistuneet itsestään.16 kommenttia:

 1. Todella kaunis mekko ja somat sukat:)

  VastaaPoista
 2. Kauniit, väritys miellyttää minuakin.

  VastaaPoista
 3. Kaunis mekko, ihana väri.. Minäkin olen yhden mekon tehnyt tuolla mallilla ja yksi olisi vielä tarkoitus tehdä kesän kuluessa.

  VastaaPoista
 4. Onpas nätti mekko ja sukat, värit on kauniit!

  VastaaPoista
 5. Voi kun kaunis. Ja vielä sukatkin samaa sävyä.
  Ajoissa tosiaan olet liikkeellä :)

  Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

  VastaaPoista
 6. Kauniita ovat kummatkin,mekko sekä sukat :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis mekko ja siihen sopivat sukat. Minustakin lila on kiva väri.

  VastaaPoista
 8. Ihana mekko! Uskoisin, että myös kummityttö tykkää.

  VastaaPoista
 9. Kauniita sekä mekko että sukat! :)

  VastaaPoista
 10. Kiva mekko..varmasti saaja ilahtuu=)

  VastaaPoista
 11. Tosi nätti mekko, tuo on niin kiva malli. Ja kivat on sukatkin, varmasti kummityttö tykkää :)

  VastaaPoista
 12. Nätti mekko ja kivat sukat! Voi kun oppis tuon et tekis lahjat ajoissa. Mulla tahtoo käydä niin et lahjapakettiin menee vaan yks sukka ja kortissa lukee et toinen tulee sit myöhemmin:-)

  VastaaPoista
 13. Kauniilta ne minustakin näyttää. Toi oikean koon suunnittelu on aina vaikeaa. Miä en ainakaan koskaan tee mitään mallitilkkuakaan. Lopputulos voi välillä yllättää. Parempi kuitenkin niin päin, että seuraavat viis vuotta, kun nippanappamahtuva.

  VastaaPoista