ss

ss

maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viisi kuvaa arjesta: Maanantai

MariJ haastoi minut esittelemään blogissa viisi kuvaa omasta arjestani viitenä eri päivänä. Jokaisen kuvan kohdalla pitää myös haastaa joku toinen bloggaaja. Haaste on vapaaehtoinen, ja haastettu voi itse päättää, osallistuuko vai ei.

Kiitos MariJ haasteesta.

Mikäs muu maanantaiaamuna tuleekaan mieleen kuin työt:) Itse teen toimistohommia eli tietokone on silloin paras kaverini tai sitten pahin viholliseni päivästä riippuen. Työaikani on liukuva ja monesti olen mennyt töihin 6.30-9.00 ja lähtenyt sitten vastaavasti aikaisemmin tai myöhemmin.

Minun piti ottaa kuva aivan oikeasta työpisteestäni, mutta tietysti unohdin, joten joudutte tyytymään tähän kakkospisteeseeni. Minulla on nimittäin mahdollisuus tehdä välillä etätöitä ja tämä on etäpisteeni. Ergonomia ei ole tässä aivan kohdillaan, mutta isompaa työpöytää ei ole mahdollista hankkia. Työtuolikin on ikivanha toimistotuoli tai sitten keittiötuoli, vanha sekin. Jos tämä haaste olisi tullut pari viikkoa myöhemmin, olisin voinut esitellä tuliterän työtuolin, jonka tilasin 2 viikkoa sitten.Työmatkat kuljen joko pyörällä tai autolla. Julkisia liikennevälineitä kokeilin nykyiseen työpaikkaani mennessäni, mutta aamuisin tunnin kestävä työmatka kahdella bussilla oli minulle kestämätön. Kotimatka sen sijaan sujuisi bussillakin vaihtoineen puolta nopeammassa ajassa. Polkupyörällä saan matkaan kulumaan noin puoli tuntia ja autolla 10 minuuttia. 

Tässäpä sitten ensimmäinen arkipäivähaasteeni kuvineen. Haastan sitten Iloa itse tehden blogista Timantun vastaamaan tähän haasteeseen. Haasteeseen vastaaminen on vapaaehtoista.

1 kommentti:

  1. Kiitos kunniasta, mutta nyt on valitettavasti pakko skipata tämä haaste tällä kertaa..... Sinulla on ihana blogi!

    VastaaPoista