ss

ss

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Viisi kuvaa arjesta: Keskiviikko

MariJ haastoi minut esittelemään blogissa viisi kuvaa omasta arjestani viitenä eri päivänä. Jokaisen kuvan kohdalla pitää myös haastaa joku toinen bloggaaja. Haaste on vapaaehtoinen, ja haastettu voi itse päättää, osallistuuko vai ei.

Käyn vesijumpassa kaksi kertaa viikossa, maanantaisin ja keskiviikkoisin. Maanantain jumppa on kansalaisopiston ja tämänpäiväinen järjestetään uimahallissa. Osallistujamäärissäkin on eroa, maanantaisin keskimäärin 6 henkilöä ja keskiviikkoisin 40-50. Tietysti myös altaiden koossa on aikamoinen ero. Maanantain jumppa alkaa klo 19.30 ja keskiviikon 7.30. 

Tämä on minulle oikein sopiva liikuntamuoto. Nivelrikon runtelemat nivelet eivät tärise eivätkä lonksu, koska vesi kantaa ja tukee, mutta samalla se tehostaa liikkeitä antamansa vastuksen takia. Ainoastaa ihoni ei tästä pidä. Olen vesijumppakauden ajan näppylöillä ja iho kutisee aika lailla rasvauksesta huolimatta.

Vesijumppatarvikkeeni kuljetan tällä kassilla. Reilu vuosi sitten matkamessuilla joku esittelijä iski laukun käteeni. Toki se sisälsi myös esitteitä, jotka ovat päätyneet paperinkeräykseen aikaa sitten. Kassi on tarkoitettu rantakassiksi, joten siinä on hyvä kuljettaa märät uimavarusteet takaisin kotiin.Uimakassini taas sisältää tietenkin uimapuvun ja pyyhkeen sekä lisäksi uimamyssyn, saippuan ja pesusienen. Uimamyssyä käytän, kosken halua kastella hiuksiani. Niiden kuivuminen kestää aina älyttömän kauan, vaikka minulla on lyhyet hiukset. Varsinkin näin keskiviikkona, kun jumpan jälkeen pitää mennä suoraan töihin. Saippuaa tarvitsen maanantain jumpan jälkeen pestäkseni itseni mahdollisimman hyvin, jotta edes vähän estäisin käsitellyn veden haittoja ihollani. Keskiviikkoisin saippuat tulevat talon puolesta, mutta pesusieni on tällöinkin hyvä apuväline:)


Keskiviikon onnellinen haastettu on Heleena Vartahilla -blogista. Haasteeseen vastaaminen on vapaaehtoista.

3 kommenttia:

 1. Samat on meillä harrastukset ja vaivatkin. Tosin iho mulla kestää hyvin uimahallin veden. Minä pakkkaan vielä varusteisiin vesipullon, crocksit ja pefletin. Ihana uimakassi!! Tällähetkellä mulla on uimakassina ihan vain kirjakaupan muovipussi. Se ainakin erottuu tavis kaupan pussien joukosta. Kerran naureskelimme naisten kanssa uimahallin saunassa, että Alkon pussi vois toimia hyvin uimakassina.:)

  VastaaPoista
 2. Vesijumppa onkin ihan mukavaa jopa uimataidottomalle, ensin kun laittaa vaan sen kellukkeen ympärilleen. Minä kun en osaa uida =) Mutta noin aikaisin aamulla minua ei kyllä saisi sängystä ylös kirveelläkään, ja vielä jumppaamaan oijoi. Oletpa sinä pirteä ihminen ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta1
  katsotaan miten tässä käynee....

  VastaaPoista