ss

ss

lauantai 16. elokuuta 2014

Lahjalangoista kummitytölle

Tänä vuonna sain synttärilahjaksi lankaa. Lankavarastossa lahjalangat olivat päälimmäisenä ja muistuttivat koko ajan, että niistäkin pitäisi tehdä jotain. Nyt lomalla sitten päätin tarttua toimeen. Langat eivät olleet aivan minun värisiäni, mutta olivat juuri kummitytön värisiä. Ainoa huono puoli langassa oli, että se oli 100% akryyliä ja narisi ikävästi neuloessa.

Selailin lehtiä ja löysin kivan pipomallin ja siitä se ajatus sitten lähti. Tosin valitsemani pipomallin kaavio sisälsi toisenkin pipon kaavion ja kuinka ollakaan, teinkin sitten vahingossa sen toisen :D Lanka oli erittäin riittoisaa ja pipon lisäksi tuli tehtyä tuubi, lapaset ja säärystimet. Ainoastaan pipo oli ohjeen mukainen; muut olivat helmineuletta ja omasta päästä vedettyjä. Kuvassa tulokset esittelee Nöpö.

Malli: Pipo Novita Talvi 2007
Lanka: Novita Pirta
Puikot: 4,5 mm

Setin jälkeen lankaa jäi vielä lähes 50g ja siitä tein luutuja, koska olen lukenut niiden olevan hyviä hankaamiseen. Testiä ei ole vielä suoritettu.

M ja J ovat olleet käymässä, joten menoa ja meininkiä on riittänyt. Eilen teimme kulttuurimatkan Mänttään, Gustaf ja Gösta Serlachius museoihin. Kuvassa on alkuperäinen Gösta -museo. Lisäsiipeä ei kuvassa näy.
Paluumatkalla poikkesimme Jämsänkosken Makasiinissa ja syömässä Myllyssä.Vielä on lomaa jäljellä, mutta kauniista päivistä ei ole enää väliksi :D

10 kommenttia:

 1. Kiva asustesetti!
  Joo, eiköhän aloitella kauniita syyspäiviä odottelemaan;)

  VastaaPoista
 2. Söpö setti. Oon testannu akryylikluutun (ostin salaa lankaa Anttilsta ku meil ei muovii myyrä). Ihan toimiva kaakelinpesin on. Hyvää lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Voi kun kainis. Tuo narina on totta, jos acryyliä käsittelee.
  Anteeksi unohdin nimipäiväsi, mutta..... parempi myöhään kun ei milloinkaan, eli .
  Paljon onnea näin jälkikäteen ♥

  VastaaPoista
 4. Nätti setti, varmasti kummityttö tykkää :)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan setin olet tikutellut ja väri on mahtava:)

  VastaaPoista
 6. Kyllä kummityttösi saa kauniin setin. Tuo pipo on hieno. Tuolla museossa minäkin olen joskus käynyt.

  VastaaPoista
 7. Kaunis asukokonaisuus, pipo on aivan ihana.

  VastaaPoista
 8. Nöpö näyttää niin onnelliselta noissa vetimissä, ei noita kandee kummitytölle antaa :D -M

  VastaaPoista