ss

ss

tiistai 18. marraskuuta 2014

Messuilua

Tänä vuonna Tampereen messuille lähtö tulikin päätettyä hyvissä ajoin. Sovimme Seijasiskon kanssa yhteisestä messumatkasta jo kesällä. Seijasisko löysi pikkujoulutarjouksen Rautatieaseman Cumuluksesta, jonne molemmat saavuimme jo lauantaina. Ilta sujui jutellessa ja käsitöitäkin tehdessä. Sain Seijasiskolta näin kauniit tossut, jotka hän virkkasi illan aikana.


Ehdimme me kyllä käydä syömässäkin :D New Yorkissa oli erittäin hyvä kasvisannos, jonka nimeä en muista, mutta hyvältä maistui. Jälkiruoaksi erehdyin ottamaan Vapaudenpatsas -jäätelöannoksen. En vain tajunnut, että annos oli lähes nimensä kokoinen. Eipä tullut nälkä koko loppupäivänä.

Sunnuntaiaamuna heti aamiaisen jälkeen suuntasimme paikallisbussilla messuille. Kiertelyyn kului muutama tunti aikaa ja ostoksetkin pysyivät maltillisina. Lankaa ostin vain 100g ja pari pientä joululahjaa. Katselimme myös muutaman näytöksen: tuolien tuunausta, helmistä tehtyjä joulukoristeita, huivien sidontaa ja muotinäytös. C-hallissa oli myös Karkkineulenäyttely, josta otin vähän kuvia.

Siitä saikin makeaa mahan täydeltä :D

16 kommenttia:

 1. Nätit tossut sait! :) Olipas kiva katsella näitä karkkineuleita edes kuvissa, kun en paikalla ollut. Kyllä tuollaiset reissut ovat aina mukavia, kun on samanhenkistä séuraakin.

  VastaaPoista
 2. Sinulla onkin ollut kiva messureissu !
  Varmaan sait uusia ideoitakin päähäsi, joita sitten talven aikana voit toteuttaa :)

  VastaaPoista
 3. Siinähän se oli lyhyesti ja ytimekäästi kuvailtu meidän tapaaminen ja messupäivä. Kiitos viela hyvästä seurasta ..ens vuonna vois ottaa vaikka uusiksi. :)

  VastaaPoista
 4. Monessa blogissa olen huomannut että messuilla on käyty. Minä en ole saanut itseäni liikuteltua mihinkään messuilemaan. Kaikkea se vanhuus teettää. Ei vaan, taitaa olla kaverin puutetta ettei tule lähdettyä.

  VastaaPoista
 5. Minulta jäi messuilut väliin. Sieltä saa yleensä kivoja ideoita mukaansa.
  Kivat tossut olet saanut.

  VastaaPoista
 6. Oi,oi, oisinpa saanut olla mukana!

  VastaaPoista
 7. Tänä vuonna minä jätin messut väliin. Tuli sellainen välivuosifiilis. Toisaalta kiireitä on ollut tosi paljon, joten ehkä sekin vaikutti. Monet sanoneet, että oli vähän sellainen välivuosifiilis muillakin.

  VastaaPoista
 8. Luulin olevani ainoa, joka ei käynyt messuilla, mutta näyttää meitä olevan muitakin. Minä en enää uskalla lähteä messuille, sillä tiedän jo että siellä tulee tuhlattua enemmän kuin mihin minulla olisi varaa =D

  VastaaPoista
 9. Taisi olla kiva reissu! Ja ihanant tossukat....ja kivoja kuvia muutenkin,,,

  VastaaPoista
 10. Somat tossut! En sitten päässyt messuille, kun Opisto ei järjestänyt linja-autoa edellisvuosien tapaan ja yksin omalla autolla en hirvinnyt lähteä...

  VastaaPoista
 11. Voi itku. En tajua, miten misasimme ton karkkineulenäyttely. Tiesin, että sen piti olla siellä, mut silti ei nähty. :(

  VastaaPoista
 12. Muistelin täs yhtenä päivänä et me ollaan vuosia sitten tavattu ekan kerran just Tampereen messuilla. Muistaakseni mukana oli silloinkin Seijasisko ja Tupuna. Ja vuoden uutinen on et orkidea kukkii jälleen. Niinkuin ennenkin tähän aikaan vuodesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susu: Minä muistan sen tapaamisen.:) Marjutin tapasin silloin eka kerran lianä ja se on ainoa kerta kun me ollaan nähty. Sen tapaamisen kautta löysin sinun blogin. Tarkistin vielä vanhasta blogista niin vuosi oli 2008.

   Poista
  2. Muistan myös molemmat tapaamiset. Olin silloin ensimmäistä kertaa Tampereen messuilla. Onneksi kuitenkaan kummatkaan tapaamiset eivät jääneet siihen <3

   Poista
 13. Noi on niin hienoja, nuo karkkityöt, niitä on vilahdellut blogeissa ja Facebookissa. Tuo Oma Pätkis on aivan ihana!

  VastaaPoista
 14. Kauniit tossut sait. Nopeasti tulivat valmiiksi. Reissunne oli varmasti tosi mukava =))

  VastaaPoista