ss

ss

torstai 27. joulukuuta 2012

Joulun jälkeen

Kiitos joulutoivotuksista! Mies alkaa jo olla kunnossa. Tuossa hän parhaillaan puuhailee suksiensa kanssa ja on lähdössä tämän kauden ensimmäiselle hiihtolenkille intoa puhkuen. 

Joulu kului sekä kotona että noin 150 km:n säteellä ajellessa sukulaisissa. Hautausmailla (3 kpl) käytiin jo sunnuntaina. Onneksi on useampia päiviä palavia kynttilöitä. Yksi lyhty oli kadonnut isäni haudalta. Se ei ollut mikään varsinainen hautalyhty vaan ruokakaupasta ostettu muovikapistus, johon saattoi laittaa lyhtykynttilän sisään. Minusta se oli nätti ja siksi sen ostinkin. Saattoi myös olla, ettemme osanneet kaivaa oikeasta kohdasta. Lunta oli ainakin metri joka puolella.

Joululahjaksi tein äidille jo aikaisemmin näytetyn pelleriinin ja kaverille kaulahuivin.

 

Idean tähän huiviin sain Annelin blogista, kuten niin moneen muuhunkin neuleeseen tai virkkaukseen. Neulon haluamani pätkän i-cordia ja ompelit päät yhteen ja samalla liitin ne toisiinsa. Erittäin yksinkertaista:) Lankana oli Novitan Crystal ja puikkona 7,0 mm:t. 

Voi olla, ettei kommentointini pääse kunnolla alkuun ennen ensi vuotta, koska pitää saada yksi käsityö valmiiksi ennen lauantaita. Jos se valmistuu, siitä enemmän ensi kerralla.

Sain tämän tunnustuksen Kristiinalta. Kiitos Kristiina!


Kyseessä on Liebster-palkinto, jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. 

Säännöt
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle. 
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa 
3. Toivo, että ihmiset, kelle jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.

Yritin kyllä jakaa tätä eteenpäin, mutta kaikilla näytti tämä jo olevan, joten jätän sen nyt sitten jakamatta ja jatkan M:lle pakkausneuvojen antamista. Huomenna matka käy jälleen minnekäs muualle kuin - lentokentälle.   

4 kommenttia:

 1. Kiva kun sinäkin teit kettinkihuivin :)

  Meilläkin on todella paljon lunta, ja joka toinen päivä tulee lisää.

  Mukavaa loppu vuotta käsitöiden parissa ja muuten vaan !

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti lentokenttien lähtöselvitysongelmat eivät enää vaivaa ja että pääsette aikataulussa matkaan.
  Mukavaa matkaa minne sitten menettekin ja hyvää alkavaa vuotta.

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva huivi.
  Ihanaa loppuvuotta Teille

  VastaaPoista