ss

ss

perjantai 11. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäiset

Otsikko on erittäin omaperäinen, mutta onhan se sentään kuvaava:) Vuoden ensimmäiset nenäliinapaketit valmistuivat eilen ja tänään sain ne jopa kuvattua.


Näitähän on vilissyt blogissa tämän tästä, mutta idean kopsasin Annelin blogista. Viime kesänä tein näitä työkaverille synttärilahjaksi. Hänen tyttärensä ihastui myös, mutta halusi omansa mustana, joten työkaveri toi langat ja minähän virkkasin. Musta kotiväki tuntuu olevan paksumpaa kuin vastaava valkoinen. Mustasta tuli kerroksen verran suurempi kuin vaaleista. Sinisen tein ihan vaan itselleni ja punainen menee taas kerran synttärilahjaksi.

Näitä pitäisi tehdä vielä lisää, mutta taidan välillä tehdä jotain ihan muuta.

23 kommenttia:

 1. Kiva kun et ole tuota mallia unohtanut !
  Noita aina tarvitaan ja ne on kauniitakin !

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit "nessu-suojat", aina ajankohtaista :)

  VastaaPoista
 3. Mikähän on, kun äskeinen kommenttini ei tullutkaan esiin... on ollut muissakin Bloggerin blogeissa näitä kommentointiongelmia viime päivinä. Siis uudestaan:

  Ihania nenäliinakoteloita, ja hieno lahjaidea myös näin flunssa-aikana varsinkin! :) Minulla on itselläni sellainen puinen nenäliinateline tässä koneen lähettyvillä, sen sai joskus kaupan päälle, kun osti tietyn määrän nenäliinoja. :)

  VastaaPoista
 4. Nasevan ja yksilöllisen otsikon keksiminen on minustakin vaikeaa, paljon vaikeampaa kuin itse tekstin kirjoittaminen.

  Nättejä suojuksia nenäliinoille! Olen niitä nähnyt ennenkin joissakin blogeisa, mutta eivät ole erityisesti puhutelleet minua, mutta nyt sekin tapahtui. Ja ihan itselle voisin tehdä ainakin aluksi. Onko siinä muuta aukkoa kuin tuo kulmassa näkyvä?

  VastaaPoista
 5. Hienot.. ja näitä on nyt kiva antaa vaikka lahjaksi:)

  VastaaPoista
 6. Kauniita...noita voisin itsekin virkata :)

  VastaaPoista
 7. Kauniita,kauniita nenäliinapaketteja. Niitä tarvitaankin,nyt on niin flunssaa liikkeellä.

  VastaaPoista
 8. Kivoja nuo virkatut nenäliinakotelot. kaikkea kivaa olet jälleen tehnyt. Ihana tuo blogikoira tuossa etusivulla.

  VastaaPoista
 9. Kauniita nenäliinakoteloita :)

  VastaaPoista
 10. Nätit kotelot, kyllä noilla vientiä on.
  Eipä tahdo tämä toinen myssy valmistua, ottaa niin pahasti hartioista ja yläselästä. Vaikka en kauheasti ole käsitöitä tehnyt, enkä toisaalta netin ääressäkään istunut. Sauvakävelylenkilläkin olen useampana päivänä käynyt. Joku nyt vaan jumittaa, vissiin tämä kylmä ilma. Minulla on sisälläkin ohut mohairpusero ja sen päällä vielä parikin mohairhuivia hartioilla. Olen vaan niin herkkä vedolle, että heti on niskat juntturassa.

  VastaaPoista
 11. Vähän mustaa niiskutusta meidän huushollissa. Otti heti silmään tuo musta. Punainen ruusu piristää tuota koteloa. Ystävien puolesta jännitetään tuleeko heillekin pussi-ihminen vai onko tauti peräti vatsan peitteissä asti.

  VastaaPoista
 12. Ois tosiaan kiva tuliainen tuommonen.

  VastaaPoista
 13. Kivan näköisiä, pitääkin laittaa tämä idea muistiin että voisin itsekin joku kerta kokeilla :)

  VastaaPoista
 14. No, kyllä noista kelpaa nessuja ottaa - aivan ihanat "kätköt" - uteliaana ja mistään mitään ymmärtämättä kysyn, että onko tuo kokonaan muuten umpinainen paitsi sitten tuo otto-osa...

  Nyt kun olen työttömänä, pitäisi ihan aikuisten oikeesti haastaa itsensä - ja näissä käsitöissä olisi kyllä vuoren mentävä haaste....

  VastaaPoista
 15. Tosi kiva ja kaunis lahjaidea. Toivotaan kuitenkin, ettei nessuille olisi paljon käyttöä, Mut jos vaikka onkin niin tuollaiseta säilöst niitä olisi mukavaa poimiskella.

  VastaaPoista
 16. Tiesithän Marjut Päijät-Hämeen tämän kevään sytomyssykampanajsta: https://www.facebook.com/groups/502873866402635/

  VastaaPoista