ss

ss

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Sukkia ja kevätpäiväntasausta

Tänään on kevätpäivän tasaus eli valoa kohti mennään. Tosin pakkasta on ollut aamuisin aika tavalla eikä päivän auringonpaiste riitä lumimassojen sulattamiseen toivotulla tavalla. Ehkä se kesäkin vielä tulee...

Kaveri tilasi pojalleen kahden sukat kokoa 43. Miesvärejä minulla ei oikein varastossa ole muuta kuin sinistä, joten toiset piti neuloa kahdesta eri jämälangasta. Nämä taisivat jäädä yli kummitytön viime syksyn synttärilahjasta.


Oikealla siis jämälangoista neulotut, pohja Nallea ja varsi Woolia nalleraidoin. Vasemmalla vähän ohuemmat ovat Regia Galaxya. Eka kertaa muistaakseni neuloin Regiaa ja hyvän tuntuinen sukkalanka sekin. Regiaa neuloin 2,5 mm:n puikoilla ja toisia 3,0 mm:n puikoilla. 

Vaikka nämä olivat perussukkaa, ei niiden neulominen kuitenkaan kypsyttänyt. Sen sijaan seuraava työ kävi kyllä tylsäksi aika nopeasti, mutta se pitää ensin pingottaa, jotta voin sen esitellä.

12 kommenttia:

 1. Komeita on sukat. Ja kun kevät on peruutettu, niin noille on käyttöä vielä pitkään !

  Mukavaa loppuviikkoa ♥

  VastaaPoista
 2. Tuo Regia Galaxy on kyllä nimensä näköistä, ihan avaruudellista:)
  Kyllä minäkin kovasti lämmintä kevättä odottelen, vaikka tietty nyt on saanut nauttia hiihtokeleistä, mutta joutasi jo sulaa lumien pois pikkuhiljaa

  VastaaPoista
 3. Ajatella, että ollaan jo kevätpäiväntasauksessa. Luontoa kun katsoo niin ei uskois. Kaiketi se kevät ja kesä sieltä tulevat, itsekseen, aikanaan.

  VastaaPoista
 4. Komiat sukat :)...ja niitä tarvitaan, kun pakkanen on näillä lukemilla.

  VastaaPoista
 5. Komeita sukkia. Miesten sukkia on minustakin mukava neuloa, siinä ei tarvitse ajatella mitään ja samalla voi seurata vaikka televisiosta jotain hyvää ohjelmaa :)

  VastaaPoista
 6. Kivoja sukkia...itse en perussukan neulontaan kyllästy kun teen sitä telkkaria katsoessa,,, kaikkeen muuhun sitten leipäännynkin ja keskenhän ne pukkaa jäämään työt

  VastaaPoista
 7. Komeita sukkia minustakn..kiva tuo Regia-sukkalangan väritys.:) Aurinkoisia kevatpäiviä!

  VastaaPoista
 8. Mainioita sukkia! Ton Galaxyn väritys on tosi mielenkiintoinen. Näytää ihan...galaxyltä:-)

  VastaaPoista
 9. Jännästi menee kuviointi sinisissä.

  VastaaPoista