ss

ss

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Melkein business -luokassa

Miehen kanssa kävimme tammikuussa matkamessuilla ja täyttelimme siellä erinäisen määrän kilpailukuponkeja. Yleensähän näistä ei perästä kuulu, mutta tällä kertaa miehelle soitettiin ja hän voitti business-luokan lentomatkan Kiovaan. Lentoyhtiö oli UIA eli Ukraine International Airlines.

Mies sai järjestettyä loma- yms. asiat sekä J:n matkaseurakseen ja matka saattoi reilu viikko sitten alkaa. Heti check-in-tiskillä selvisi, ettei koneessa ollut lainkaan business -luokkaa. Kone oli kuulemma vaihdettu isompaan eikä siinä ko. luokkaa ollut eikä tullut tikettiä loungeenkaan. Kone tosin oli 75-paikkainen, joten olisi mielenkiintoista tietää, miten pieni alkuperäinen kone olisi ollut :D Kone olisi myös muutaman tarjoilupöydän korjaamisen tarpeessa.

Itse Kiova oli kuulemma tosi miellyttävä kokemus. Sekä itse kaupunki että majoitus osuivat kuulemma nappiin. Tässä yksi kuva Kiovasta; kaunista on.


Kiovan lentokentällä odotti yllätys, kun miehelle ilmoitettiin, että hänen lippunsa on mitätöity. Miehen piti käydä useammalla luukulla ennen kuin lippu taas avattiin. Paluulennollakaan ei ollut business -luokkaa, mutta ei mies sitä enää odottanutkaan. Lentosekoilusta huolimatta matka jäi plussan puolelle, koska Kiova oli niin antoisa kohde.

Onneksi tämä artikkeli ilmestyi vasta matkan jälkeen.

Sillä aikaa, kun blogimies matkusteli, minä kudoin sukkia :) Neuloin jokin aika sitten kaverin pojalle kaksi sukkaparia. Mies tykästyi toisen parin lankaan ja päätin sitten neuloa hänellekin siitä sukat. Tosin neuloin sukkia jo Amsterdamin - Brysselin -matkalla, mutta valmiiksi ne sain vasta nyt.


Lanka: Regia Galaxy
Puikot:         2,5 mm 
Malli:    perussukka

12 kommenttia:

 1. Matka on aina matka uuteen;) Kokemushan tuokin lento sitten oli, onneksi pysyi ilmassa yms. Oliskohan jäänyt lähtemättä jos artikkeli olisi ollut ennen matkaa?
  Näin kesäaikaan taitaa mun kommentoinnit jäädä vähille mutta kyllä aina luen päivitykset kun kotona käyn.
  Oikein hyvää kesää sulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Joskus voi tulla iloisempia ja joskus ei-niin-iloisia yllätyksiä. Mutta onhan se kiva kuitenkin käydä reissussa :)

  VastaaPoista
 3. Olipas miehelläsi hyvä tuuri, mitäpä pienistä kun kone kuitenkin pysyi ilmassa;) ja mielenkiintoinen kohde tuo Kiova.

  VastaaPoista
 4. Olipas miehelläsi hyvä tuuri, mitäpä pienistä kun kone kuitenkin pysyi ilmassa;) ja mielenkiintoinen kohde tuo Kiova.

  VastaaPoista
 5. No johan oli kommelluksia :(
  Tuollaisessa olisi meikäläinen ollut to paniikissa !!!
  Onneksi matka kuitenkin onnistui ja varmasti oli näkemistä.

  Sinä se sitten neuloit ja nautit sillä aikaa olostasi :)

  Mukavaa viikon jatkoa ♥

  VastaaPoista
 6. Onpa ollut mielenkiintoinen matka. Matkailu avartaa... Mukavaa päivää Sinulle ja miehellesi

  VastaaPoista
 7. Onpa ollut erikoinen palkintomatka, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin.
  Kauniita sukkia.

  VastaaPoista
 8. Kiova voiskin olla todella mielenkiintoinen paikka. Tai mä olen ollut nyt niin pitkään jo kotona,että voisin lähteä minne vaan,kunhan jonnekin lähdettäis. Hienot nuo sukat. Minäkin olen jotain joskus tuosta langasta neulonu. Ohut,mukava lanka.

  VastaaPoista
 9. Johan oli reissu! Hyvä, kun pääsivät onnellisesti takaisin ja näkivät mielenkiintoisen kaupungin!
  Nätit sukat! :)

  VastaaPoista
 10. Olipas reissu! Heti lukiessani tuli mieleen että kuuluukohan tuo lentoyhtiö "listalle" ja sehän sitten selviskin tarina lopuksi.:) Kivat sukat!

  VastaaPoista
 11. Kiitos Marjut onnitteluista ♥
  On se tabletti aika kiva vehje :)

  VastaaPoista