ss

ss

lauantai 13. heinäkuuta 2013

Kaksi kertaa eka kerta

Viikko on lomailtu, muttei mitään mullistavaa ole puuhailtu. Mies kävi mustikassa ja minä putsasin saaliin. Minullahan on lapsuudesta traumat marjastuksesta ja puna-vihersokeus rajoittaa punaisten marjojen poimimista, joten marjastamaan minua ei saa. Muutamana päivänä ollaan käyty aamu-uinnilla, mikä virkistää koko päivän. Aamulla ei myöskää rannalla ole pahemmin tungosta:)

Keskiviikkona käytiin Tampereella Pyynikin kesäteatterissa katsomassa Kuuma kesä -85. Tämähän oli sisarnäytös teatterissa pyörivälle Vuosi 85 -näytelmälle, jonka näimme jo useampi vuosi sitten. Pyynikin puitteet ovat hienot ja pyörivä katsomokin hauska. Näytelmä hävisi kuitenkin selvästi teatteriversiolle, vaikka ihan nautittava olikin.

Käsitöissä on alkanut isompi projekti, joka on vienyt mennessään, joten mitään valmistunutta ei täällä varmaan tämän jälkeen esiinny pitkään aikaan.

Jokin aika sitten ravelryssä huomasin, että kaveri myy wollmeisea. Olen kyseisestä langasta lukenut toisten blogeista, mutten itse ollut päässyt siihen vielä käsiksi. Mutta nyt sitten pääsin. Lanka oli 100 % Merino Superwash ja värinä Rotkäppchen. Väri oli todella kaunis hehkuvan punainen ja piti sitten miettiä malli, joka miellyttäisi sekä lankaa että minua. Aivan itsestään malliksi valikoitui Haruni. Ja tulokseen olen tosi tyytyväinen.


Tätä huivia ajattelin lahjaksi, mutta ilmeisesti saaja haluaakin toisenlaisen, joten saatan vaikka pitää tämän itse. 

13 kommenttia:

 1. U p e a pitsinen huivi ja aivan ihanan mallinen:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi. Huivi on siitä kiva, kun sen heittää harteille vaikka viilenevässä kesäillassa. Tyttäreni asui Tampereella neljä vuotta ja siitä viimesien vuoden siellä Pyynikillä lähellä Kesäteatteria. Suunniteltiin menoa kesäteatteriin ,mutta se jäi silloin. Se Pyynikin alue on kaunista aluetta.

  VastaaPoista
 3. Sinullakin pitsihuivi ollut puikoilla, kaunis huivi lopputuloksena!
  Lapsena olen "saanut" poimia marjoja ihan kyllikseni. Aikuisena olen käynyt välillä innokkaastikin vadelmia poimimassa ja joskus harvoin mustikoitakin. Nykyään olen sitä mieltä, että mustikkametsään en lähde vähässä tingassa, vadelman poimintaa saatan jopa harkita, jos olisi oikein satoisa paikka tiedossa;)

  VastaaPoista
 4. Sinun huivisi on kyllä todella kaunis. Minä en varmaan jaksaisi tuollaista neuloa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis Haruni! Minulla tuokin malli on vielä neulomatta.

  VastaaPoista
 6. Todella ihana huivi, ja niin ihana väri :)

  VastaaPoista
 7. Kerta kaikkiaan upea! Väri on ihana ja malli myös.

  VastaaPoista
 8. Voi, sinäkin olet tuon kauniin Hanurin neulonut. Minä en saa omaani millään pingotettua. Se on niin vastemielistä hommaa. Toukokuussa neuloin Anniksen ja sekin on pingottamatta.

  VastaaPoista
 9. Kaunis huivi! Tuo malli on kummitellut mielessä mut ei vaan ole osunut puikoille vieläkään.
  Minä kyllä olisin kerännyt mustikoita tästä pihalta, mutta kuivuus kutisti marjat pikku pippureiksi ja jätin ne suosiolla räkäteille...

  VastaaPoista
 10. Mukava ajan kanssa blogiasi. Alan kohta uskoa horoskooppeihin;) niin paljon yhteistä meillä tuntuu olevan. Kirjoittelen sulle sähköpostia vähän syksymällä. Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista