ss

ss

maanantai 12. elokuuta 2013

Pääkalloja

Lämmin kiitos kaikille osanotosta <3 Vaikka äiti saavutti korkean iän (86v), toivoin kuitenkin, että viimeiset viikot olisivat olleet armeliaammat.

Mielialaan sopivasti virkkasin viime viikot mustaa. Jokin aikaa sitten virkkasin työkaverille pääkallohuivin punaisena. Toinen työkaveri halusi myös samanlaisen mutta ehdottomasti mustana. Ja minähän inhoan mustaa väriä. Mutta tälle samalle kaverille olen joutunut mustaa ennenkin joko neulomaan tai virkkaamaan :D


Lanka: Catania
Koukku: 3,5 mm

Vaikka kesäloma alkoi äidin palvelutalon huoneen tyhjennyksellä ja päättyi hautajaisiin, mahtui siihen hauskojakin hetkiä. M toi brittipoikaystävänsä ensivierailulle kotiin (ja Suomeen). Itse asiassa tapasimme Tukholmassa ja tulimme sieltä yhdessä laivalla. Helsinki on aika lailla enemmän edukseen mereltä kuin lentokoneesta. Nuoren miehen ainut toivomus oli päästä uimaan järveen. No, se oli todella helppo toteuttaa ;) Sen lisäksi hän tutustui mm. saunaan, hiihtomuseoon, mäkihyppytorniin, vesihiihtoon, lihapulliin, mökkielämään, M:n sukulaisiin. Ja kaikki tämä vajaassa viikossa. Valitettavasti vain tämä taisi olla koko kesän kylmin ja sateisin viikko:(

Laivamatkan lisäksi teimme miehen ja blogikoiran kanssa pienen automatkan kotimaassa. Ajoimme reittiä Lahti-Puumala-Savonlinna-Punkaharju-Kesälahti-Parikkala-Imatra-Joutseno-Lappeenranta-(Koria)-Koti. Ensimmäisen yön vietimme matkailutila Naaranlahdessa. Naaranlahteen voisin mennä uudelleenkin. Kaunis paikka, katso kuva alla:)


15 kommenttia:

 1. Minä en myöskään tykkää yhtään neuloa mustasta langasta. Teillä on ollut upea automatkareitti,kun sillä seudulla on maisemat kauniita.

  VastaaPoista
 2. Pilvet harmaat roikkuvat taivaalla,
  kuin nekin välittäen tunnelmaa,
  rakas äitisi on mennyt taivaan kotiin,
  hän jää silti iäksi teidän kaikkien sydämiin,
  muistoihin rakkaisiin....

  Voimia teille kaikille,
  halaus lohduttaa surussa,
  Ritva

  VastaaPoista
 3. Sinun kesääsi mahtui koko elämän kirjo, niin suurta surua kuin iloakin.
  Mukava oli varmaan kierrellä omalla autolla Suomen maisemia katselemassa. Joskus nuorena minäkin siellä Punkaharjulla käynyt ja eikös siellä ollut ne komeat maisemat.
  Tuommoista pääkallohuivia minäkin olen ajatellut joululahjalistalle tehdä. Siitä taitaa tulla talven suosikkimalli :)

  VastaaPoista
 4. Kiva kotimaankatsaus teillä ollut:)
  Niin, musta lanka ei ole kiva neuloa, varsinkaan purkaa ja poimia sitten silmukoita...

  VastaaPoista
 5. Oletpa taas tehnyt kauniin huivin.
  On tuossa saanut koukku heilua :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis huivi vaikka minäkään en pidä mustasta :)

  VastaaPoista
 7. Kiva on tuo pääkallohuivi. Vaikka lopetin blogini niin toki ystävyytemme jatkuu. Hyvä on myös kuulla, että surun keksellä teillä on ollut ilonaiheitahin.

  VastaaPoista
 8. Osanottoni....
  Kaunis tuo huivi. Ihailin jo aiemmin sitä punaista =)

  VastaaPoista
 9. Hei, miten voit? Täältä tulee voimaterveiset!
  Toivon sinulle paljon hyviä hetkiä ja kuuntelevia läheisiä.

  VastaaPoista
 10. Tätä olen yrittänyt jo jonkin aikaa, mutta on kovin vaikeaaa enkä ole pystynyt. Nytkin itken koko ajan. Osanottoni äidin menetyksestä. Halaus.

  VastaaPoista
 11. Vastaus kyselyysi, että millä olen sen tarjoiluvadin liimannut: Olen liimannut tuon tarjoiluvadin Loctite power glue -liimalla eli sillä voi liimata muovia, lasia, keramiikkaa jne. Sain sen ihan siististi liimattuakin :)

  VastaaPoista
 12. Ihana huivi, jos ohje olisi suomeksi, tulisi varmaan minunkin langoille.

  VastaaPoista