ss

ss

sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Keskeneräisiä

Maaliskuu on jo puolessa välissä eikä ole ensimmäistäkään käsityötä valmiina. Tosin kaksi työtä on kesken ja molemmat ovat isotöisiä. Toisesta on noin puolet valmiina ja toinen aivan alkutekijöissään.

Tässä valmis puolisko:


Aloitin tämän viime kesänä ja valmis sen pitäisi olla syyskuussa. Lappuja neuloin aina muiden töiden välissä. Nyt pitää varmaan kiristää tahtia, kunhan ensin saan blogimiehen tädin 70-vuotislahjan valmiiksi. Se on tosi haastava ja välillä tuntuu, että haukkasin liian ison palan taitoihini nähden, mutta se jää nähtäväksi.

Blogikoirakin ottaa sunnuntain levon kannalta :)


15 kommenttia:

 1. Jaksaa, jaksaa !
  Palaset näyttävät kivoilta. Mukava nähdä sitten valmis työ.

  VastaaPoista
 2. Käsitöiden teossa onkin kivaa se että saa tehdä omaan tahtiinsa silloin kun on aikaa tai kiinnostaa.
  Fiksu koira - niin miekin ;)

  VastaaPoista
 3. Siitä se pikku hiljaa valmistuu. Palatöitä on kiva tehdä aina muiden töiden välissä, ennen kuin tulee pakko ja pitääkin ottaa se päätyöksi :)

  VastaaPoista
 4. Täällähän on uusi , kaunis keväinen blogi-ilme. Mukavan näköisiä kauniisti neulottuja lappuja eli varmaan hienon lähjan tätisi tulee saamaan. Ihana Blogikoira.<3

  VastaaPoista
 5. Hiljaa hyvä tulee =))
  Kauniin väeisiä paloja...
  Blogikoiru tosiaan osaa ottaa rennosti =))

  VastaaPoista
 6. Olinpa nopee, samoja kommentteja tuli heti useaan kertaan =))

  VastaaPoista
 7. Niin,niin siististi neulottuja lappuja. Mielenkiinnolla odotan millainen siitä synttärilahjasta tulee. Voi miten suloinen onkaan blogikoiruli:) Meidän Sindi lähettää täältä muutaman hännäheilutuksen:)

  VastaaPoista
 8. Ihanan näköisitä paloja!...kyllä ne ajoissa valmistuvat :)

  VastaaPoista
 9. Kauniin värisiä lappusia onkin jo melkoiset pinot! Paljon olit muutakin ehtinyt tehdä edellisen käyntini jälkeen, siitä kun on luvattoman kauan. Sattuneesta syystä olen vähentänyt blogien seuraamista, syyn arvannetkin. ;)

  VastaaPoista
 10. Kannustava kommentti myös minulta. Kokoaminenkin sujuu kun sen ottaa urakkana ja esim. äänikirjoja kuunnellen tai TV:n ääressä kun ei tarvi lukea tekstiä vaan vilkaista kuvaa pysyäkseen jutun kärryillä.

  VastaaPoista
 11. Voi kun ihanan värisiä lappusia ja mitkä pinot :O
  Upeat tulppaanit sinulle bannerikuvana !

  VastaaPoista
 12. Hiljaa hyvä tulee ja vielähän sinulla on aikaa vaikka kuinka paljon. Mitähän hienoa olet 70-vuotis lahjaksi tehnyt, kai kohta näytät sen meillekin =)

  VastaaPoista
 13. Ihana nähdä blogi koiraa välillä. Tulppaanit kuuluvat kevääseen. Kivanvärisiä lappuja on jo valmiina.Kyllä se valmiiksi tulee, onhan syksyyn vielä matkaa. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 14. Sinä olet ollut viime aikoina niin ahkera kommentoija blogissani, että päätin palkita sinut haasteella! :) Käypä kurkkimassa, arvaatkin varmasti jo, mistä haasteesta on kyse. Siihen vastaaminen on täysin vapaaehtoista.

  VastaaPoista