ss

ss

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Toiset Lidl -sukat ja iloista harmaata marraskuun synkkyyteen

Kun neuloin edellisiä Lidl -sukkia, mieheni ohimennen ihasteli sukkien väriä ja varsinkin ohutta kuosia. Meillähän ei kukaan pidä paksuista sukista. Osasyy siihen on varmasti lattialämmitys. Tietysti myös ohuemmat sukat mahtuvat paremmin kenkiin. Joka tapauksessa Lidl -sukkalanka on erittäin riitoisaa ja tein sitten siitä miehellekin sukat. Nämä olivat minulla reissuneuleena, joten näitähän neulottiin pitkään ja hartaasti. Valmistuivat kuitenkin ainakaan :)

Malli: perussukka
Lanka: Lidl -sukkalanka
Puikot: 2,5 mm
Salomea kyseli edellisten sukkien yhteydessä langan koostumusta. Lanka sisältää 48% puuvillaa, 39% villaa ja 13% polyamidia.  Käyttökokemuksia ei minulla vielä ole, mutta katsotaan sitten, kun mies ottaa nämä käyttöönsä.

Sukkien lisäksi tuli tehtyä iloisen harmaa kaulaliina, jota piristävät mustat raidat :D

Malli: omasta päästä
Lanka: Novita Huurre
Puikot: 4,0 mm
Kaulaliinaan loin 70 silmukkaa ja neuloin putkea tarpeellisen määrän. Alussa ja lopussa ainaoikein -neulosta muutama kerros. Langassa oli kauniit sävyt, jos pitää harmaasta ja mustasta, siksi yksinkertainen malli oli mielestäni paras.

14 kommenttia:

 1. Nätit sukat teit ja tuo kaulaliinakin näyttää niin mukavan lämpimältä.

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä, yksinkertainen malli sopii hyvin Huurre-langasta tehtyyn kaulahuiviin. Huivi on kaunis, pidän sen värisävyistä. Iloisen harmaa on yksi lempiväreistäni vaikkakin nykyisin näyttää viininpunainen ja violetti miellyttävän silmää yhä enemmän ja enemmän.

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan Lidlin lankaa ostanut, mutta nuo sukat on niin kauniit , että ensi kerralla kun on tarjouksessa, pitää mennä katsomaan.
  Huivi on myös oikein nätti !
  Mukavaa huomenna alkavaa joulukuuta

  VastaaPoista
 4. Itselläni oli myös tuota samaista lankaa ja neuloin siitä miehelleni muutamatkin sukat :) ja hän on tykännyt pitää niitä...sanoo niiden olevan mukavan ohuita.

  VastaaPoista
 5. Toden totta kaunisväriset sukat. Harmi ettei meidän Lidl:ssä ole lankoja :(

  VastaaPoista
 6. Kauniita neuleita. Minulta on mennyt Lidl.n langat sivu suun. Kun olen mennyt katsomaan niitä,niin ovat jo loppuneet.

  VastaaPoista
 7. Nätit neulomukset ja langat ovat niissä molemissa harmonisen kauniita:)

  VastaaPoista
 8. Kylläpä piristää tuo reipas musta tuota iloisenharmaata ;)
  Minäkin tylkkään ohkasista sukista (vaikka meillä lattia on tosi kylmä). Mut olipas hauskaa tehdä pitkästä aikaa paksut sukat. Valmisutivat tosi nopsaan.

  VastaaPoista
 9. Hyvän värisiä, mutta minulla ei pinna kestäisi neuloa noin ohuesta langasta =D Meillä onkin niin kylmät lattiat, että sukkienkin pitää olla paksuja. Joskus olen yrittänyt tehdä ohuesta langasta ja tuntuu ettei semmoiset sukat tule koskaan valmiiksi =)

  VastaaPoista
 10. Minullakin taitaa olla varastossa tuota Lidlin lankaa mutta oli joku tosi hailukka sävy ettei oikein innosta, mutta ehkäpä siitä kesäsukat voisi neuloa.

  VastaaPoista
 11. Sukat on aina tarpeen ja ihana tuo kaulahuivi.
  Arvokasta Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 12. Kaunista lämpöä talveen! :) Minäkin tykkään ohuista villasukista paitsi kumisaappaissa. Silti kotona käytän kaksinkertaisesta 7veikasta tehtyjä tossukoita, vaikka meillä on lattialämmitys. ;)

  VastaaPoista