ss

ss

lauantai 20. helmikuuta 2016

Sukkia, sukkia

Runosuoni ei ole viime aikoina kovasti kukkinut. Osasyynä on varmasti krooninen väsymys. Osastoni sijoituspaikka vaihtui vuoden vaihteessa pääkaupunkiseudulle ja päivittäiset työmatkat pitenivät reilusti. Käsitöitä valmistuu hiljalleen, mutta blogiin kirjoittamiseen ei aina löydy innostusta.

Joka tapauksessa olen saanut valmiiksi sukat. Tavoistani poiketen näille sukille ei ollut valmiiksi tiedossa vastaanottajaa, mutta halusin vain kokeilla mallia, koska se oli niin kaunis.

Malli: Ruususukat
Lanka: 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm
Mallissa ruusut ovat kaksiväriset. Olin kyllä varannut toisen punaisen itselleni valmiiksi, mutta seurasin kaaviota niin tiiviisti, että unohdin kokonaan värinvaihdon. Tosin hyvältä näyttävät näinkin :) Ohjeen mukaan näistä olisi pitänyt tulla kokoa 39, mutta minun sukistani tuli sopivat koolle 38. 

Lisää sukkia on täällä kesken. Esittelen sitten koko sukkaperheen, kun kaikki ovat valmistuneet.

21 kommenttia:

 1. On kyllä sievät ruususukat :)

  VastaaPoista
 2. On, on kauniit sukat. Ehkä oli hyväkin että toinen punainen jäi pois, rauhalliset ovat tällä värityksellä.
  Onpas kurjaa kun työmatka on pidentynyt. Joka päiväkö pitää reissata? Raskaaksi käy ajan mittaan. Mutta työ on työ ja siitä täytyy olla hyvillään että on paikka mihin mennä ja palkkaa saada. Toisaalta . ..

  VastaaPoista
 3. On tosi kauniit sukat, ei siis ihme, että halusit tehdä ne. :) Minusta nämä yhdellä punaisella tehdyt ruusut ovat kivemmat kuin ne kaksiväriset.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä ne ovatkin kauniit. Eihän noita raaski edes pitää etteivät kulu =)

  VastaaPoista
 5. Kauniit ruususukat! Joo, kyllä väsymys painaa meikäläistäkin, vaikka työmatkaa on ehkä puol kilometriä... Mutt kevät keikkuen kohta tulevi:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat postimerkkisukat! Kiitos linkistä!
  Postimerkit on vielä hankkimatta...
  Jaksamista uuteen työviikkoon!

  VastaaPoista
 7. Oi, aivan uskomattoman kauniit sukat, nuo jos sipaisee jalkoihin, tulee varmasti heti tyttömäisen ihana olo! Tsemppiä ja voimia uusiin kuvioihin, varmasti on raskasta, jos työmatka on pitkä - tällaistahan tämä työelämän kuvio monesti on, valitettavasti!

  VastaaPoista
 8. Tosi ihanat.<3 Ota omaan käyttöön ja nauti niistä!

  VastaaPoista
 9. Ihanat sukat. Olen katsellut mallia monet kerrat, en vain ole saanut aloitettua.
  Jaksamisia pidentyneen työpäivän kanssa.

  VastaaPoista
 10. Eräs ystäväni ehdotti että tehdään postimerkin ruususukat yhdessä. Ilahduin kovasti, turhaan sillä hän ei ehdikään. Tuleeko värilangoista kahdet sukat? Yleensä en tee toisia samanlaisia,enkä muutoinkaan minkään ohjeen mukaan. Kauniilta näyttävät vaikka oli yhtä punaista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta värilngat riittävät kyllä kaksiin sukkiin riippumatta siitä, tekeekö ruusut yhdellä vai kahdella punaisella.

   Poista
 11. On tosi kauniit sukat! Tsemppiä työmatkoihin, itsellänikin oli kolme vuotta todella takkuinen työmatka julkisilla kulkuvälineillä. Se kuluttaa tosi paljon enemmän kun iltojen vapaa-aika hupenee köröttelyyn.

  VastaaPoista
 12. Kauniit sukat tuli yhdelläkin punaisella! Minä pistin muutaman kerroksen ylimääräistä, että sain kooksi 40.

  VastaaPoista
 13. Oi, miten kauniit sukat! Ihastuttavat :).

  VastaaPoista
 14. Voi miten kauniit!
  Työmatka on minulla koko ajan saman mittainen, mutta silti tuntuu, ettei blogistelu suju entiseen malliin. Jaksamista kevääseen!

  VastaaPoista