ss

ss

lauantai 7. tammikuuta 2017

Sukkia, sukkia

Viime vuodet olen aloittanut käsityövuoden sukilla; niin tänäkin vuonna. Ensin minulla oli malli, josta halusin sukat ihan itselleni. Langaksi olin ajatellut syksyllä ostamaani Austermann Stepiä, mutta lanka ja malli eivät vaan kohdanneet. Lanka oli liian kirjavaa tähän malliin. Mutta koska olin kerran päättänyt neuloa itselleni Strawberry Field - sukat, ne minun piti saaman. Sitten täytyikin sukeltaa vaatehuoneeseen etsimään uutta, sopivampaa sukkalankaa. Tai oikeastaan mies sukelsi, kosken saa vielä kuukauteen hirveästi kumarrella. Kolmannesta muovilaatikosta löytyi oikea lanka ja pääsin töihin.

Malli: Strawberry Field
Lanka: Austermann Step
Puikot: 2,5 mm

Mutta nyt jäi em. tarkoitukseen varattu lankakerä käyttämättä. Pitihän siitäkin kerästä sukat tehdä. Varren neuloin 1 kerros nurin ja 3 kerrosta 3o ja 1 nurin ja jatkoin neulosta jalkaterän päälle.

Malli: kerrottu edellä
Lanka: Austermann Stepiä
Puikot: 2,5 mm
Nyt minulla on sitten kahdet uudet sukat 😀

7 kommenttia:

 1. Onpa ihanat raikkaat värit sukissasi! Ja Stepistä tehdyt lämmittävät ainakin minun jatkuvasti kylmiä jalkojani parhaiten.

  VastaaPoista
 2. Ihan on mansikkapellon väriset sukkasi. Ja toiset on mustikka-mansikkamaitoa. Aih, tulis kesä ja herkut.

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyllä tunnustettava että nuot vaaleanpunaiset sukat on ykköset. Ihanat. Ja minä kun en omien sanojeni mukaan tykkää vaalenpunaisesta :D

  VastaaPoista
 4. Somia sukkia olet tikutellut, lämmittävät mukavasti varpaita kun kylmä vihmoo:)

  VastaaPoista
 5. Ihanan suloisia sukkia, varsinkin nuo vaaleanpunaiset ovat namit :).

  VastaaPoista