ss

ss

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Palkinto ja sukkia

Onnistuin käymään Kristiinan blogissa kommentoimassa juuri oikeaan aikaan. Osuin tarpeeksi lähelle tiettyä lukua ja sain palkinnon. Sain valita, otanko tavallisen kässypussin vai ranneroikottimen. Tottakai valitsin ranneroikottimen, koskei sellaista minulla vielä ole. Kuosinkin olisin saanut vaihtaa, mutta minähän pidän kaikista eläimistä, myös kissoista, vaikka meillä asustaakin oma blogikoiramme.Hieno kuosi vai mitä?

Bonuksena tulivat vielä puikonpitimet, jotka pääsivät heti käyttöön.Kun sairausloma loppui, niin käsitöiden valmistumistahti selvästi hidastui. Parit sukat olen silti saanut aikaiseksi. M kaipasi uusia polvisukkia vaihtosukiksi.

Malli: Perusmalli
Lanka: Lidl
Puikot: 2,5 mm

Ehtymättömistä varastoistani löytyi Lidlin lankapaketti vuodelta x. Annoin vain mennä sileää neuletta ja kaventelin 15 silmukan välein. Sukan varsia on muotoiltu, vaikka ne kuvassa näyttävät vain suorilta pötköiltä.

Lankapaketissa oli neljä 50 g:n kerää, joten lankaa jäi vielä toisiinkin sukkiin. 

Malli: varpaista varteen
Lanka: Lidl
Puikot: 2,5 mm
Näissäkään sukissa ei ole mitään sen erikoisempaa kuin aloitus varpaista, jotta sain langan käytettyä mahdollisimman hyvin loppuun. 

7 kommenttia:

 1. Ihana palkinto ja upea sukat. Onnea tuosta voitostasi

  VastaaPoista
 2. Ihana pussukka ja nuo kissat niin söpöiset!
  Kiva nähdä Lidlin langasta tehdyt sukat, mukavasti raidoittuvat. varastoissani on ihan saman näköistä lankaa muutama paketti.

  VastaaPoista
 3. Nythän sinulla onkin nätti ja kätevä kässäpussi. Onneksi olkoon voitosta.

  VastaaPoista
 4. Aikas pop roikotin! :)
  Puikkopitimet ois varmaan hyvät, kun kulettelee käsitöitä (esim. ranneroikottimessa).

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon roikottimesta. Upea kuosi, sanoo kissafani.
  Meidän Lidt:stä ei lankoja löydy etsimälläkään.

  VastaaPoista
 6. Ranneroikotin on kyllä mainio keksintö, varsinkin noin ihanasta kissakankaasta! Minulla vastaava roikotin on käytössä aina, kun otan käsityön mukaan ulos, ja sukkapuikoissa puikonsuojukset, tosin sellaiset puiset.
  Onpa hempeän kauniita sukkia!

  VastaaPoista
 7. Ihanan pussukan sait palkinnoksi. Näyttää tutulta nuo sukat, meinaan värien osalta. Minullakin on jemmassa tuota Lidlin lankaa.

  VastaaPoista