ss

ss

maanantai 26. kesäkuuta 2017

Kirjavat hanskat

Ilmeisesti meillä valeampparipesät täyttivät tarkoituksensa. Niihin paikkoihin, mihin pesät ripustettiin, ei ole uusia pesiä ilmaantunut. Joten pidän tulosta onnistuneena ;)

Sitten pesistä muihin aiheisiin. Jokin aika sitten valmistuivat miehelle hanskat. Minulla oli sikäli outo tilanne, etten yhtään tiennyt, mitä neuloisin, joten mies tuli apuun ja teki hanskatilauksen. Hän halusi vähän vahvemmat hanskat, joten ehdotin heti kirjoneuletta. Mallia etsittiin yhdessä Eeva Haaviston Sata Kansanomaista Kuviokudinmallia -kirjasta ja mieleinen löytyi numerosta 73 (Jalasjärvi). Langaksi valikoitui kaapissa vuodesta 2008 lähtien odottanut Gjestal Nagano, jota aikoinaan ostin tarjouksesta Kuopiosta.

Neulonta lähti hyvin käyntiin. Ja sain inhoamani sormetkin suht hyvin aloitettua, mutta sitten sininen lanka loppui kesken. Mutta koska miestä ei haitannut, jatkoin sormia vaalealla. Lopputulos on aika mielenkiintoinen, mutta hanskojen uusi omistaja tuntuu pitävän niistä.

Malli: kirjoneule Eeva Haavisto: Sata Kansanomaista Kuviokudinmallia nro 73
Lanka: Gjestal Nagano 100% villa
Puikot: 3,0 mm (resori) ja 3,5 mm

Ja vielä toiselta puolelta:
Nyt ei miehen käsiä ensi talvena palele :)

Myös myssyjä on jäänyt pari kappaletta täällä esittelemättä.

Malli: Persikkavaahto
Lanka: Novita Samos
Puikot: 4,5 mm


6 kommenttia:

 1. Kivat sormikkaat ja aivan juhlavuoden väreissä, olkoon sitten täynnä 60 tai 100, niin värit käyvät. :) Taas kerran ajattelen, että pitäisi minunkin tehdä edes yhdet sormikkaat piiiiitkästä aikaa. Jospa nämä sinun tekemät saivat sopivan kimmokkeen minulle.

  VastaaPoista
 2. No olet kyllä sormikkaat miehellesi neulonut. ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä nuo hanskat ovat kauniit,ei ihme jos mies ontytyväinen.

  VastaaPoista
 4. Ai että on nätit sormikkaat. Kiva ku mies halusi noin nätit ja kivat värit.

  VastaaPoista