ss

ss

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

10 vuotta

Todellakin blogia on tullut kirjoitettua jo 10 vuotta. Ensimmäisen blogitekstin julkaisin Vuodatuksen puolella 10.9.2007. Sitten, kun Vuodatus hukkasi suuren osan valokuvista, siirryin bloggerin puolelle 2012.

Kun aloitin 2007, blogit olivat se juttu. Nykyään painopiste on siirtynyt podcasteihin sekä lukemattomiin käsityöryhmiin facebookissa unohtamatta instagramia tai pinterestiä. Myöskin Ravelry taitaa edelleen olla voimissaan. Niin se maailma muuttuu 😀

Koska minulta on kirjoitusinto kadonnut, tulin siihen tulokseen, että nyt on oikea aika lopettaa.

Kiitos vielä kaikille lukijoille, kommentoijille sekä apua antaneille, kaikkea hyvää teille!

t. Marjut

22 kommenttia:

 1. Onnea blogillesi, mutta kurjaa jos lopetat. Kiitos "ystävyydestäsi" ja kaikkea hyvää jatkossa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin sinulle! Kirjoitusinto on minultakin lopahtanut ja tuskinpa blogini enää herää henkiin, mutta muiden blogeja tykkään kyllä lukea. Ihania syyspäiviä sinulle ja kaikkea hyvää jatkoon!

  VastaaPoista
 3. Älä nyt ihan kokonaan lopeta, on kurjaa menettää "vanha" blogiystävä.

  VastaaPoista
 4. Voi ei.. ikävä jää blogiasi..:( Onneksi ollaan tultu blogiemme kautta tutuiksi oikeassakin elämässä. Minä en jaksa noita Facen ryhmiä ollenkaan..harmi että niin moni jättää blogimaailman sen takia.Podcastit innostaa vielä vähemmän. Mullakin on ollut kausia ettei ole bloggailu innostanut mutta nykyisin taas tykkään blogata. Tervetuloa takaisin jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 5. Onnea kuitenkin synttärin johdosta! Toivottavasti pysyt muuten kuvioissa mukana, kiitän monista kommenteistasi! :)

  VastaaPoista
 6. Onnea blogisynttärin johdosta! Mutta,mutta,älä hyvä ystävä lopeta! Pidä vähän taukoa ja jatka sitten. Huomaatkos meitä on monia,jotka toivomme sinun jatkavan!

  VastaaPoista
 7. Onnea kymmenestä vuodesta, mutta harmi kun lopetat. Vaikka ymmärrän kyllä, välillä on itselläkin pitempiä taukoja ettei jaksa ja ehdi vierailla toisten blogeissa, saati kirjoittaa omaan :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos näistä vuosista. Tosiaankin silloin ku sinä ja minä blogit perustettiin niin Kaikilla alkoi oleen blogi, jos ei ollut niin se piti perustaa. Kyllä oli kivoja ne alkuajat, useimmat blogit ainakin tiesi ja melkein kaikki kässä blogit pystyi lukemaan, tai ainakin silmäilemään.
  Ajat muuttu ja aikansa kutakin.
  Oikein hyvää syksyä, loppuvuotta ja pitkää ikää terveenä:)
  Lopettamista minäkin tässä harkitsen, kun sitä tässä aikani mietiskelen niin viimeiset kirjaimet blogiini kirjoita.

  VastaaPoista
 9. Kiitos menneestä ja hyvää jatkoa sinulle.

  VastaaPoista
 10. Voi harmi, jos pitäydyt päätöksessäsi. Vaikka kaikkea riittää aikansa, niin jään kaipaamaan blogiasi. Olen vieraillut siellä kai lähes koko ajan. Oman blogin perustin muutamia kuukausia myöhemmin. Täytyy myöntää, että itselläkin kirjoittaminen blogiin on harventunut, samoin blogivierailut ja kommentointi, mutta Podcastit eivät houkuttele minua yhtään.
  Hyvää jatkoa sinulle joka tapauksessa ja kiitos näistä vuosista! Varmaan tavataan ainakin FB:ssa.

  VastaaPoista
 11. Onnittelut.
  Minäkin olin Vuodatuksen puolella ja kuvien katoamisen jälkeen siirryin tänne. Minullakin on kirjoittelut harvenneet facen myötä. Pidät varmaan vain hengähdystauon? Joskus on hyvä vain levätä ja kun uusi into iskee, postauksia taas syntyy. Mutta jos blogisi loppuu, toivotan sinulle kaikkea hyvää ja ihanaa elämässä

  VastaaPoista
 12. Kiitos ja näkemiin!!
  Itselläkin on tuo sama ajatus pyörinyt päässä... Katsotaan mihin tulokseen tulen...

  VastaaPoista
 13. Heippa, Samaa ajatusta täälläkin olen pohtinut, mutta toisaalta on mukava jaksaako tekeleitä.
  Kiitos sinulle ja hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 14. Näin ne vuodet kulkee, hyvinkin nopeasti.Vuodatuksen puolella olin minäkin ja taisimme samoihin aikoihin siirtyä bloggeriin. Moni bloggaja tuttuni on vuosien varrella lopettanut.. kun katselen omaa lukulistaani.. siellä monen kohdalla klikatessa tulee "blogia ei löydy". Leppoisia tulevia päiviä sinulle ja ihanaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
 15. Onnitelut kymmpivuotiaalle. Samoihin aikoihin omatkin ensimmäiset bloggaukset kirjoittelin ja samoissa ajatuksissa olen kun juttu ei enää luista entiseen malliin.
  On ollut tosi mukavaa tutustua. Tuntuu, että sinusta ja monita muistakin alkuajan blogiystävistä on tullut ihan oikeita ystäviä.
  Nykyään tuntuu, että koko elämä on pelkkää nettiä - monesti miettii et paljonko ehtis käsitöitä tehdä ilman kaikkia faceja ja muita ryhmiä. Podcasteja en oo jaksanu kattoa ainuttakaan loppuun asti!
  Hyvää jatkoa sinulle ja toivottavasti kuulemme toisistamme vielä!

  VastaaPoista
 16. Harmi juttu! Monesti olen kyllä itsekin ajatellut lopettamista, enkä enää kovin aktiivinen olekaan, mutta toisaalta kun kirjaa käsityöt blogiin muistiin löytyy ne sieltä tarvittaessa mukavasti.. Kiitos menneistä vuosista ja oikein hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 17. Kaikkea hyvää sinulle jatkossa. Pitkälti olemme yhtä matkaa blogimaailmaa tarponeet. Kiitos näistä vuosista sinulle.
  Kuitenkin salaa mielessäni toivon sinun vielä palaavan, tulevaisuudessa ;)

  VastaaPoista
 18. Onnittelut blogille ja toivottavasti käsityöinto kuitenkin jatkuu. Minäkin toivon, että palaisit blogin pariin tauon jälkeen!

  VastaaPoista
 19. 10 vuotta on pitkä aika, upeaa, että näin pitkän jaksoit ja jaoit ihania käsitöitäsi meillekin.Itsekin olen pohtinut lopettamista --- minulla syynä ettei blogissani käy ihmisiä---tai näyttää käyvän, mutta kommentoijia tosi vähän...Iloa elämääsi muissa some-ympyröissä!

  VastaaPoista
 20. Minullakin tulee joulukuun aikana 10v täyteeen bloginpitoa mutta en ajatellut vielä lopettaa kun on niin kiva käydä tarkastamassa jotain tietoa.
  Itse olen sitä mieltä omasta kommentoinnista tai sen puutteesta että fb vie mun ajan ja mieluusti kommentoinkin siellä näkyviä tuotoksia.

  VastaaPoista
 21. Oi, onneksi aina on helppo palata! Minä ahdistun aika ajoin kun en ehdi enää käsitöitä tehdä. Mutta annan blogin elää omaa hidasta elämäänsä.. sieltä löytyy mukavia muistoja. Ihanaa vuotta 2018!

  VastaaPoista