ss

ss

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Haikeutta ilmassa

Viikon takainen konsertti oli aivan mahtava! Tosin tiesimme, mitä odottaa, koska olemme kunnon faneina olleet Tomasin konserteissa ennenkin. Mutta kerta ensimmäinen oli Finlandia-talossa, jossa ainakin naisten vessoja olisi syytä lisätä. Niin ja 'Sommaren är kort' kuultiin siellä ja monta muuta lempikappalettani.

Tänä vuonna ilmoittauduin sukkasatoon. Minut löytää hillokellarista. Viimeksi olin mukana pari vuotta sitten.

                                    

Viimeisen viikon olen tehtaillut tiskirättejä nimettömistä puuvillalangoista. Kaikki alkoi M:n pyynnöstä saada oma rätti. No, teinpä sitten kaksi.Viidennen kuvausyrityksen jälkeen lakkasin ottamasta kuvia ja alistuin siihen, ettei minun ja kameran yhteistyöllä saa parempia kuvia. Kumpaakaan rättiin en nyt tällä istumalla löydä linkkiä, mutta vaaleanlilassa on tassun kuva, jota voitte tihrustella klikkaamalla kuvaa.

Kun kerran rättivauhtiin päästiin, kokeilin vielä tiskikukkasten tekoa.Tein sitten samantien kaksi. Ei ehkä mitään mestarityötä, mutta kyllä noillakin pyyhkii. 

Meillä on viimeisen viikon ajan ollut olohuoneen lattialla matkalaukku lähes pakattuna.M on vuorostaan lähdössä opiskelemaan. Määränpäänä on Amsterdam ja alana business. Koepakkauksessa laukun paino oli 36 kg, joten pientä karsintaa ehkä joudutaan tekemään:D Huomenaamulla on jälleen aikainen herätys ja matka vie lentokentälle, kuten J:n kanssa niin monta kertaa aikaisemmin.

12 kommenttia:

 1. Sukkasatoilen minäkin ja samassa hillossa ollaan =))

  VastaaPoista
 2. Kivoja rättejä.
  Noita kukkia minunkin pitäisi kokeilla :)

  VastaaPoista
 3. Mulla on niin monta muuta juttua nyt mielessä, että jätän sukkasadon väliin ja sehän ei tarkoita sitä ettenkö voisi mielenkiinnolla käydä kurkkimassa siellä muiden tekemisiä.

  Vai muuttaa M Amsterdamiin. Arvatenkin saanemme lukea sinun matkakertomuksia Hollannista lähivuosina.:)

  VastaaPoista
 4. Kuvan laadusta viis - heti tunnistin Tassurätin:-)
  Sukkasato vähän houkuttelee, mutta vielä en ole päättänyt lähteä mukaan. Sitku päätän ni on varmaan liian myöhäistä... Etkös sä viime vuonna pitänyt omaa varjosukkasatoa? Siinä olis ideaa ku ei tulis stressiä!
  Ja taas laps maailmalle. Jäämme odottelemaan matkakertomuksia.

  VastaaPoista
 5. Kaikilla muilla oli kirjanmerkit tallella, vain se poika joka halusi kukan. Oli sen unohtanut kotiin !!

  VastaaPoista
 6. Noita tiskikukkasia pitäisi kyllä kokeilla itsekin. Olisi kiva vieminen kyläänkin mennessä.

  VastaaPoista
 7. Kivoja nuo tiskiriepusi ja kuvatkin ovat ihan hyvät!
  Minutkin löytää Sukkasadossa Hillokellarista, eli sitten taasen sukkia tikutellaan.

  VastaaPoista
 8. Meillä vanhin tuli heinäkuun alussa Amsterdamista puolen vuoden vaihdosta. Tullessa matkalaukku painoi 29kg ja joutui maksamaan 50€ lisämaksua. Toiseks vanhimmalle täytyy lähteä postittamaan vanhoja kenkiä Norjan Bergeniin, ettei tarvi sieltä ostaa. Voi kuulemma heittää roskiin siellä joulun alla kun tulee pois. Lähtee tammikuussa 2013 taas Portugaliin vaihtoon.
  Pitäisköhän miunkin ottaa ja valmistaa varjon jälkeen muutama tiskirätti oikein helpolla mallilla. Voi sitten vaihdella sukankutomisen kanssa, jos toinen kyllästyttää.

  VastaaPoista
 9. Voi voi, kauas se lähtee sinunkin opiskelijasi. Onneksi matkustaminen on nykyään niin helppoa, että pääsevät välillä kotiakin käymään ja on nykyään puhelimet sun muut, niin ettei välimatka enää erota kokonaan.
  Minullakin alkaa ainokainen tiskirätti olla jo niin reikäinen ja kulunut, että pitäisi välillä varmaan tehdä itselle semmoinen =)

  VastaaPoista
 10. Meiltä lähdettiin Valenciaan Espanjaan ensi heinäkuuhun asti. On tämä vaan niin jännää!!

  VastaaPoista