ss

ss

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Pikkusukkia

Kiitos kaikille kommenteista. Hyvinhän te olette minut löytäneet:) Itse olen hylkäämässä blogilistaa ja ottamassa bloggeria käyttöön, joten jos joku huomaa, etten ole kommentoinut pitkään aikaa, kannattaa ns. nykäistä hihasta. Kommentteihin on myös lisätty URL-osoite vaihtoehto. Koska yleensä en omia tekstejäni kommentoi, minulta jäi sen puuttuminen huomaamatta.

Kesällä ei kauheasti käsitöitä valmistunut. Yhdet aikuisten sukat on esitelty tässä blogissa. Yksi suuritöinen pusero on kohta valmis ja tässä on esiteltävänä parit onnensukat


Nämä lähtevät ensi viikolla kohti Tamperetta. Vasemmalla ovat tutut junasukat ja oikealla uusimmasta Novita lehdestä vauvansukat. Kerrankin olen ajan hengessä mukana ja ihan tuoreesta lehdestä tein jotakin. Yleensähän tulen noin 3-4 vuotta myöhässä;) Novita sukat on tehty aivan ohjeen mukaan puuikoilla nro 3 ja junasukat, jotka olivat minulla Tallinnassa mukana, puikoilla 2,75. Lankana molemmissa on Novita Wool.

Tänään olen aika innoissani, koska miehen kanssa lähdetään tänne. Ja toivottavasti siellä kuullaan myös tämä.

15 kommenttia:

 1. Kivoja pikkusukkia!
  Olitpa sinä tosiaan nopsa, kun ennätit jo uudesta lehdestä sukat neuloa!

  VastaaPoista
 2. Minäkin väkerrän noita onnensukkia... ja junasukat tehty kuten samoin nuo uudessa Novitan lehdessä olleet. Ajattelin vielä muutamat neuloa ja sitten postittaa =)

  VastaaPoista
 3. Söpösiä sukkia !

  Oikein mukavaa konserttimatkaa :)

  VastaaPoista
 4. Söpöjö sukkia!
  Minäkin tykkään Thomaksesta ja tämä kesä on kyllä kort och det mesta regnar bort vai mitenkähän se nyt meneekään oikeesti;)

  VastaaPoista
 5. Nättejä pikkkusukkia hyvään tarkoitukseen.<3 Oliko hyvä konsertti?

  VastaaPoista
 6. Minunkin sukat ovat jo kuoressa, pian lähtevät postipojan vietäviksi. Nättejä on sinun sukkasi!
  Miten konsertti sujui??

  VastaaPoista
 7. Söpöjä ja tarpeellisia vauvan sukkia.

  VastaaPoista
 8. Onnea uudelle blogille!!! Oliko Thomas Ledin kiva?

  VastaaPoista
 9. Onnea uuteen blogiin. Minä olen edelleen Vuodatuksessa. Ensin hävisi kuvat ja sitten itse poistelin sivulaatikoiden rukseja. Hävisi kaikki tekstitkin. Tuki palautti viikon odottelun jälkeen blogini taiaisin linjoille.

  Oletpä tehnyt söpösiä sukkia. Minunkin pitää saada Mimosalle neulottua uudet sukat ja lapaset.

  VastaaPoista
 10. Junasukat ovta kivoja neuloa ja punsiset ovat hyvän väriset - punainen kun on lempivärisi...

  VastaaPoista
 11. Suloisia sukkia. Kiva et tämäkin blogi on kuitenkin Blogilistalla kun mä olen vanhanaikaninen ja seuraan vaan sitä...

  VastaaPoista
 12. Minä jo olinkin näkevinäni fb:n sivuilla nuo sukkasi. Itse olen ollut laiska tuon kampanjan suhteen. En ole ensimmäisiäkään vielä saanut aikaiseksi vaikka äkkiä pienet sukat valmistuisivat.
  Jospa sitten tuon Sukkasadon aikana saisin aikaiseksi. Perunalaariin minä kerään sukkia.

  VastaaPoista