ss

ss

perjantai 16. marraskuuta 2012

Mikähän minua oikein vaivaa?

Liekö syysahdistus vai aikainen kevätväsymys, kukapa tietää. Ei huvita blogata tai lähinnä ei huvita kaivaa konetta esiin eikä mitään käsitöitäkään valmistu, joten miksi kannattaisi blogatakaan.

Mutta tänään on valmistunut käsityö, jes! Tai oikeastaan se valmistui lähes kokonaan pari viikkoa sitten. Siitä asti se on odottanut pingoitusinspiraatiota, joka vihdoin viimein saapui toissapäivänä. Ja yllätys, yllätys sain viimeistelyt tehtyä eilen ja tänään kuvasin. Hyvä minä!

Tässä on valmis käsityö:


Pelleriini Teeteen cacaosta

Ohjeen ja langan sain, kun viimeksi kävin neuletapaamisessa. Ohje on lankakauppamme, Pitsi&Palmikko, Anun käsialaa. Ohje on julkaistu myös Modassa. Kerrankin sain langan kulumaan kokonaan. Viimeiset sentit upotin tähän virkattuun nappiin.


Tämä kääräistään äidin joulupakettiin. Toivottavasti se lämmittää tulevana talvena.

Niin ja ostin minä reissulta lankaa juuri siitä amsterdamilaisesta kaupasta, jonka edessä minut kuvattiin. Leuvenissä katselin vain näyteikkunaa. Ostokset ovat tässä:


Misti Alpacaa halusin ostaa sen pehmeyden vuoksi. Rowanin langat taas halusin värin vuoksi. Suunnitelmaa näille ei ole, mutta ehkä niistä joskus valmistuu jotain tai sitten ei:)

18 kommenttia:

 1. Kolmatta kertaa jo yritän kommentoida, aina painan jotain harhaan ja kommenttilomake häviää...
  Siis: Nätti pelleriini ja kauniin värisiä lankoja. Neuleitten esitttelyssä on minusta hankalinta niiden kuvaaminen ja ne jääkin minulta nykyään usein kuvaamatta. Rp-töitä on paljon helpompi filmata:)

  VastaaPoista
 2. Nätin neuleen olet tehnyt lahjaksi, varmaan mieluinen :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis neule ja ennenkuin luinkaan niin näin/arvasin että se on Cacaota. Varmasti on lämmin. Taito Shopissa on Cacaosta kangaspuilla kudottuja huopia ja ne on niiiiin kauniita ja lämpöisen tuntuisia.
  Kyllä "aika kaupistee" nuokin langat johonkin muotoon puikoillasi:)

  VastaaPoista
 4. Herkän kaunis neule ja on todella pehmoisen näköinen:)

  VastaaPoista
 5. Kyllä äitit on iloinen kun tuollaisen lahjan saa.
  Herkullisen värisiä lankoja olet ostanut :)

  VastaaPoista
 6. Kivan näköinen keeppihuivi! Mul on tuo lankakauppa käymättä.. aina tulee ostettua vaan novitaa marketista :)

  VastaaPoista
 7. Kivannäköinen ja lämmin neule saajalleen. Tuota sinun poteemasi tautia on muuten liikkeelä.Täälläkin sitä on podettu. Bloggaaminen ja käsitöiden teko ei ole oikein innostanut tai muuten olo on ollut vetämätön.(kellon siirrosta johtuvaa)

  VastaaPoista
 8. Kaunis huivi! Minulla on vähän samantyyppistä ahdistusta kuin sullakin. Liekö tämä syksy kun on niin pimeä ja musta ja märkä. :/

  VastaaPoista
 9. Tuntuu olevan sitä samaa ahdistusta niin monella. Samaa saamattomuutta on ollut havaittavissa jo pidempään. Kun valitin tuossa taannoin puhelimessa yhdelle yli 80-vuotiaalle ystävälleni, etten ole ehtinyt häntäkään käydä moikkaamassa, niin kommentti oli että ikä alkaa tehdä sitä ettei saa eikä ehdi niin paljoa.

  VastaaPoista
 10. Kaunis pelleriini. Pitäs panna to do tehtävien listaan!

  VastaaPoista
 11. Kaunis pelleriini... Niin ilmavan ja kevyen oloinen.... Taitaapa minullakin olla tuota syysväsymystä. En millään saa aloitettua mitään suuritöisenpää työtä... suunnitelmissa kuitenkin on jotain,mutta....

  VastaaPoista
 12. Tulipa siitä keveän näköinen ja varmasti lämmin.
  Välillä pitää ottaa irtiottoja blogista ja käsitöistäkin, että taas jaksaa näistäkin nauttia.
  Mukavaa marraskuun loppupäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 13. Kyllä niin on kaunis ja lämpimän näköinen joululahja. Varmankin äitiäsi siinä vielä erityisesti ilahduttaa se,kun tyttären tekemä.

  VastaaPoista
 14. Samanoloinen tauti vaivaa muakin, liekkö tämä jatkuva pimeys kun tympii, satais viimein jo lunta että tulis valoisampaa!
  Ihanan kevyt ja kaunis on tekemäsi pelleriini :)

  VastaaPoista
 15. Kiva pelleriini. Kauniin värisiä lankoja.

  VastaaPoista
 16. Kaunis hartiajuttu! Ja uudet langat ihanan värisiä.
  samaa syysväsymystä täälläkin varmaan. Tässä jonain iltana mietin et onko näkö menny parissa vuodessa niin surkeaksi, ettei iltaisin jaksa lukea blogeja eikä oikein kässytkään edisty...

  VastaaPoista