ss

ss

sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Voitto ja jotain pientä

Pitkästä aikaa voitin blogiarpajaisissa. Inkeri Lankaa mutkalle -blogista arpoi kaksi kirjaa, joista toinen osui minulle. Kiitos Inkeri, kirjaa on jo selailtu ahkerasti.


M piipahti kotona ja sain kuin sainkin tälle kuukaudelle vielä toisenkin käsityön valmiiksi. M taisi tilata nämä jo vuosi sitten, mutta hän ei ole ollut paikalla niin pitkään, että olisin ehtinyt ne tehdä. Mutta tällä kertaa olinkin tarkkana ja olin neulonut varret ja peukalon valmiiksi, joten ei tarvinnut enää tehdä kuin sormentyngät. Malli on aivan omasta päästä eikä siinä mitään ihmeellistä olekaan. Aivan simppeli ;) käsityö.

Kynsikkäät intialaisella peukalokiilalla

Lanka: Novita Wool sävy
Puikot: 3,0 mm

Kotona ollessaan M huolehti erityisesti blogikoiran hyvinvoinnista. He kävivät yhdessä lenkillä milloin missänkin päin Lahtea. Ja blogikoiran turkki pestiin sekä karstattiin. Karstaus tehtiin useampana päivänä ja tässä viimeisimmän tulos:


Blogikoira on päättänyt vähentää karvoitustaan juuri talven tullessa. Ilmeisesti villakerros on tarpeellisin kesäkuumalla :)

15 kommenttia:

 1. Hyvän kirjan voitit, onnittelut! :) Ja nuo simppelit kämmekkäät näyttävät tosi hienoilta. Intialainen peukalokiila on mainio, muutaman kerran olen sellaisen tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Onnea voiton johdosta!
  Kivat kynsikkäät ja kiva peukalokiila.
  Minäkin olen lukenut FB:ssä varoituksia noista myrkkysyöteistä. Kamalaa, että pikkukoirat niitä söivät :(

  VastaaPoista
 3. OOh, Mary Oljen ihana kirja, onnea voitosta!

  VastaaPoista
 4. Onnea hieno voitto. Kylläpä koirasta tulee karvaa :O

  VastaaPoista
 5. Varmaan hieno tuo Oljen kirja..just sellanen joka on kiva omistaa. Hienot kynsikkäät!!

  VastaaPoista
 6. Mukavat kynsikkäät! Taitaa blogikoiralle tulla kylmä, jos pakkanen iskee :)...toivotaan, ettei pakkanen ihan heti tule.

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon voitosta! Hienot kynsikkäät, napakat, niinkuin olla pitää. Blogikoirastahan saa mukavasti villaa ja eikun neulomaan:D

  VastaaPoista
 8. Minä olen lukenut (katsellut?) noita Mary Oljen käsityökirjoja monesti, harmitellut, etten jaksa kirjoneuleita edes yrittää. Korkeintaan kaksi lankaa kerralla ja mahdollisimman lyhyet langanjuoksut, sellaisia voin kokeilla!

  Tulin kiittämään siitä, että jaksat uskollisesti minua kannustaa elikkäs kommentoida!

  VastaaPoista
 9. Kivat kynsikkäät. Soi olla simppelit, mutta varmasti työläät. Ja niiden kaikkien lankojen päättely!
  Mulla on kans toi kirja. Äidiltä lahjaksi saatu ja hän on saanut sen anopiltaan. Repaleinen ja paljon luettu.
  Meillä muuten sama juttu - kesän jälkeen karvaa lähtee ihan kauheesti... Tuosta karvamäärästä jo varmaan kehräis lapaslangat!

  VastaaPoista
 10. Onnittelut blogivoitostasi, ettei aina mulle osu. Et sunkaan tuota karvamäärää roskikseen laittanut?

  VastaaPoista
 11. Kivan näköiset kynsikkäät ja hopsan.. kylläpä blogikoirasta on lähtenyt karvaa:)

  VastaaPoista
 12. Kivat kynsikkäät.
  Onnittelut voitosta, tuosta kirjasta on varmasti paljon iloa ja hyötyä.
  Onpa koirastanne lähtenyt karvaa =))

  VastaaPoista
 13. Onnea voitosta!
  Upeat karvat, langaksiko ne aiot kehrätä? Jälkeenpäin harmittaa, kun ei tullut otettua talteen meidän Kultaisen noutajan karvoja, Niistä oli neulonut vaikka mitä. =)

  VastaaPoista
 14. Meil ei oo koiraa, mut olen huomannu monen koiran tiputtavan karvaansa näihin aikoihin. Olen miettiny itekin sitä, että miks ihmeessä. Mitä villoista syntyy? Voiko niistä tehä lankaa?

  VastaaPoista
 15. Lisää yhteensattumia, mulla myös kynsikkäät vaiheessa, olleet jo yli vuoden. Käskin pojan ostaa sieltä Belgiasta, mutta ei kuulemma löydy sopivia. Sä voit siis olla hyvillä mielin valmistuneista :)

  VastaaPoista