ss

ss

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Heijastuksia

Jotenkin kirjoittaminen ei vain innosta, mutten ole vielä valmis täysin blogia hylkäämään. Olemme sentään kulkeneet yhdessä aikamoisen taipaleen, siis ajassa mitattuna.

Viime kirjoituksen kommenteissa kyseltiin blogikoiran karvojen käyttötarkoitusta. En toki ole karvakasaa poisheittämässä. Olenhan jo kerran siitä lankaa teettänytkin. Kuva ja juttu aiheesta oli vanhassa vuodatuksen blogissa, mutten löytänyt sitä tähän hätään. 

Lokakuulle valmistui jo kolmas käsityö, koska ystäväni halusi Schachenmayrin Lumio -langasta itselleen pipon. Tämä on sama kaveri, joka aina haluaa pukeutua mustaan, joten pelkäsin jo pahinta. Mutta tällä kertaa sain ihan luvan kanssa neuloa punaista.

Lanka: Schachenmayr Lumio
Puikot: resori 8,0 mm & muu 10,0 mm
Malli: täältä

Tuntui aika virkistävältä neuloa välillä paksua lankaa ja saada nopeasti valmista. Mallineule on linkistä, mutta se on sovitettu ohuemmille puikoille ja ystävän toivomuksesta lisätty vielä tupsu:)

Koska kerran tein kaverillekin turvapipon, jatkoin samaa vauhtia ja tein itsellenikin. 

Samat kuin edellä, mutta ilman tupsua
Vaihdoin omaani vain värin sopimaan paremmin uuteen villakangastakkiini. Niin ja jätin tupsun pois. Oma piponi valmistui vasta tämän kuun puolella, joten marraskuun valmistuneetkin on jo korkattu.

10 kommenttia:

 1. Voi kun ihania pipoja. Nyt on turvallista liikkua pimeässä.

  ps. minullakin on sellainen blogikyllästys, katsotaan meneekö se ohi, olen vielä jotenkin jaksanut postata !

  VastaaPoista
 2. Pitäisiköhän mun hankkia kans tuollaista heijastinlankaa kun se oikea heijastin tuppaa aina unohtumaan.. Kivoja pipoja! :)

  VastaaPoista
 3. Tuo pipo ainakin näkyy!
  Ei se mitään vaikk harvakseltaan päivität, parempi niin kuin että lopettaisit. Kiva täällä on piipahtaa, ja odotella päivitystä. Pysy linjoilla vaan.

  VastaaPoista
 4. Nätit pipot. Paksusta langasta saakin nopsaan valmista.
  Älä nyt hylkää blogia kokonaan, vaikka taukoa pitäisitkin.

  VastaaPoista
 5. Minunkin tekis mieli tehdä jotain tuollaisesta heijastinlangasta, jahka sitä ensin jostain hankkis;)
  Kiva sun juttuja on lukea joten elä nyt ihan kokonaan lopeta!

  VastaaPoista
 6. Älä lopeta, kirjoittele silloin kun on aikaa ja haluja ♥ Joskus itseänikin kyllästyttää, mutta olispa tyhjä olo jos ei olisi näitä blogikavereita ja -juttuja.
  Minun pitäisi kanssa saada tuommoinen heijastipipo aikaiseksi. Olishan se turvallisempaa käydä koiran kanssa iltalenkillä tuolla pimeillä teillä .

  VastaaPoista
 7. Blogin kanssa kannattaa pitää välillä hyvällä omallatunnolla taukoa. Itselläni ollut parikin pitkää välikuolemaa, mutta sitten taas oon miettinyt että tämä on samalla kuin päiväkirjan kirjoittamista - kiva lukea jälkeenpäin! Kivoja pipoja, oon nähnytkin eräällä nuorella miehellä tollaisen ja tuntuu toimivan.

  VastaaPoista
 8. Paksusta langasta saa nopeesti valmista ja tuleehan siitä omanlaisensa näköstäkin.

  VastaaPoista
 9. Hei!! Arpaonni suosi sinua arvonnassani. Käyppä kurkkimassa blogiani!!
  Ihana myssy, minullakin valmistui juuri pipo tuosta langasta =))

  VastaaPoista