ss

ss

torstai 3. huhtikuuta 2014

Viisi kuvaa arjesta: Torstai

MariJ haastoi minut esittelemään blogissa viisi kuvaa omasta arjestani viitenä eri päivänä. Jokaisen kuvan kohdalla pitää myös haastaa joku toinen bloggaaja. Haaste on vapaaehtoinen, ja haastettu voi itse päättää, osallistuuko vai ei.

Tämä arjen toiminta on meillä jokapäiväistä; tätä toistetaan ihan jokaikinen aamu ja ilta ja välillä päivälläkin. Eikä tämä ole pelkästään arkista, vaan yhtä hyvin tämä kuuluu juhlapäiviin.  Oma piha on helpottanut asiaa suuresti. Mutta toiminnan kohteelle tällä on iso merkitys ja senhän me tietysti hänelle suomme. Muuten olisimme aika surkeita koiran omistajia. Kyseessä on tietenkin blogikoiran lenkitys.

Kaveria lainaten some-kielellä: Blogikoira käy tagäämässä itsensä jokaiseen kuvaan ja jättää kaikille kaveripyyntöjä. Itse lisäsin vielä, että myös etusivun uutisvirtaa luetaan innokkaasti.Pihasta yleensä lähdetään juuri näin: koira edellä ja taluttaja perässä. Loppumatkasta tilanne on muuttunut päinvastaiseksi :) 


Tällä kertaa yksi naapuruston kissoista oli eksynyt pihallemme eikä blogikoira pitänyt siitä lainkaan.
Lempilenkkini menee pienen metsikön halki. Ainoastaan pahinpana hyttysaikana välttelen tätä. Kohta metsikkö on täynnä sini- ja valkovuokkoja.


Metsikössä suoritettiin syksyllä metsänhoidollisia toimenpiteitä eli siis hakattiin puita. Tämä kasa odottaa kuljetusta.

Lenkin loppupuolella bongasin ensimmäisen leskenlehden. Kevät tulee!Tällä kertaa ilahdutan haasteella Rantapuikkoa Haasteeseen vastaaminen on vapaaehtoista.

10 kommenttia:

 1. Sulllahan tulee paljon harrastettua liikuntaa, kun on lenkkeilet blogikoiran <3 kanssa ja vielä käyt uimahallillakin. Hyvää Torstai-päivää..

  VastaaPoista
 2. Kiitokset haasteesta, otan sen vastaan. Katsotaan kuinka sen sitten blogiini laitan.. siis saahan tätä hiukan muunnella .. useanpi päivä kerralla.. jos vaikka on poissa koneen läheisyydestä???

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Jotenkin taas laitoin tuon saman kommentin toisen kerran ...

  VastaaPoista
 5. Taitaa olla "linssilude" tuo blogikoira ♥

  VastaaPoista
 6. Tämä on sitä koiranomistajan "onnea", olipa sää mikä hyvänsä, niin lenkille on pakko lähteä. Meillä joutuu vielä viemään joka pissalle vähän kauemmaksi ja on vähän alkanut jo kyllästyttämään tämän 13 vuoden aikana. Vaan mitäpä sitä ei tekisi rakkaansa eteen, hihi. Rapsutuksi sinun kaverillesi ja terveisiä meidän Eetulta ♥

  VastaaPoista
 7. Blogikoira on hyvä olla pitämässä kuntoa yllä, niin meilläkin. Mukavan näköistä ulkoilualuetta :)

  VastaaPoista
 8. Täälläkin tarvittaisiin koiraa,joka pakottaisi lenkille niillä vähän huonommillakin keleillä :) Meilläkun ei ole kun kaksi kollikissaa,eikä noista oikein lenkkikavereiksi ole ;)

  VastaaPoista
 9. kiva jälleen nähdä blogikoira .Esikot ja muut kevään kukkasien näkeminen tietää kevään tulleen.Teillä on muuten kunnon hyvä kirves puun hakkaamiseen.Muistan, kun menimme vanhempieni mökille, saunan lämmittäminene oli ohjelmanumero johon lapsetkin osallistuivat. Saunan lämmittäminen alkoi puiden hakkaamisesta ja veden kantamisesta saunaan.

  VastaaPoista
 10. Blogikoira on ihan paras lenkkiseura ja aina vaan blogimaailman nätein koira. Toi somekielinen juttu kolahti meille ihan kybällä.

  VastaaPoista