ss

ss

torstai 23. kesäkuuta 2016

Lennä, lennä leppäkerttu...


Syyskuussa (kyllä olen jo kääntänyt katseeni syksyyn) kummityttö jälleen vanhenee vuodella. Hänestä tulee jo 9-vuotias neitokainen. Hän on muuten vain vajaa kaksi viikkoa nuorempi kuin oma blogikirjoittamiseni. Huh, kylläpä aika rientää! 

Joka tapauksessa lahja oli keksittävä ja se olikin suhteellisen helppoa tällä kertaa. Ihan oman lähilankakaupan Laura oli suunnitellut Teetee -verkkolehteen leppäkerttuneuleen, joka oli todella sopiva kummitytölle. Ohje oli selkeä ja Teetee Hilla uutena tuttavuutena oikein mukavaa neuloa. Puserosta tuli miellyttävän ohut eikä se varmasti kutita herkkää ihoa. Ainoastaan taskua en saanut viimeisteltyä nätisti, vaikka sen useampaan kertaan neuloin/virkkasin. Taskun pilkkuja en myöskään ommellut ristipistoilla vaan jäljittelin silmukoita.


Malli: Teetee neulelehti 2/2016
Lanka: Teetee Hilla
Puikot: 2,5 mm ja 3,0 mm
Päätin myös hankkiutua jälleen eroon muutamista jämälangoista. Ja mitäs muuta kuin lisää pannulappuja.Paria viimeistä tehdessä huomasin, että kun reunukset tekee isommalla koukulla, lappunen ei yritä käpristyä. Harmi, että tajusin sen vasta loppuvaiheessa.

Malli: Suuri Käsityö 7/2014
Lanka: Ainakin Novita Nalle ja joitakin puuvillalankoja
Koukku: 3,0 ja 3,5 mm 

Tänä kesänä pääsemme oikein kesähäihin ja siksi tilasin Sudelta jo hyvissä ajoin hääparille apinat. Hääapinat taisivat kuulua edellisen hääparin lempilahjoihin. Pikkuinen tyttöapina on jo matkustanut Englantiin pikkutytölle, joka sai viime sunnuntaina pikkusiskon :)Tänä vuonna juhannusruusu ehti jo kukkia, mutta tässä kuva viime vuodelta.
Oikein ihanaa juhannusta kaikille!!!

13 kommenttia:

 1. Ihanaa Juhannusta myös sinulle. Nätin pusero olet kummitytöllesi neulonut.

  VastaaPoista
 2. Tuo leppispusero on minustakin ihana, teit siitä ihan priiman! Mukavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Nätti pusero ja pannulaput ovat ihanat!!!
  Leppoisaa keskikesänjuhlaa sinulle!

  VastaaPoista
 4. Tosi hauska pusero! Hyvää Juhannusta!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lämmintä keskikesän Juhlaa!

  VastaaPoista
 6. Ihanan suloinen leppispaita :). On varmasti mieluinen lahja.

  Kukkaisniityt kuin keijusen tukkaa, sammalmättäät kuin pehmyttä nukkaa. On korkean korkea taivaankaari, taikaa on täynnä yö minttumaarin. Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Sievä leppispusero tytölle :)
  Ja ihania jämälanka patalappuja.

  VastaaPoista
 8. Ihana paita. Olen samaa mallia katsellut, mutta en ole saanut vielä toteutukseen asti.

  VastaaPoista
 9. Ihania juttuja kaikki. Tuo leppispaita on tosi hieno.

  VastaaPoista
 10. Nätti tyttömäinen leppispusero, varmaan kummityttösi ilahtuu siitä. :) Kauniita nuo patalaputkin, ihanissa väreissään.

  VastaaPoista