ss

ss

maanantai 21. marraskuuta 2016

Multnomah

Ja sitten on valmistunut joululahja nro 3.Puffalassa olivat lokakuun alussa avoimet ovet ja kävin siellä täydentämässä lankavarastoja (ei silti, että ne mitään täydentämistä tarvitsisivat). Mutta joka tapauksessa tuli ostettua muutama vyyhti Sukka-Puffaa ja Liuku-Puffaa.

Sukka-Puffasta oli alunperinkin tarkoituskin tehdä huivi. Lanka oli niin kaunista, että halusin huivin, jossa lanka pääsee oikeuksiinsa eikä se huku pitsiin tms. Muistin sitten nähneeni Kristiinan blogissa tähän tarkoitukseen juuri sopivan mallin. Ja niin valmistui Multnomah.Harmi, kun kuvasta ei näy upea bling-bling, joka on langassa mukana.

Malli: Multnomah
Lanka: Sukka-Puffa
Puikot: 3,5 mm
Kun saa tälle huiville kaverin valmiiksi, ne lähtevät yhdessä parin suklaajutun kanssa lentomatkalle Isoon-Britanniaan :)

8 kommenttia:

 1. Kyllä on niin,niin kaunis huivi. Tykkään tuosta pitsin mallista erityisesti. Olen sitä itsekin johonkin työhn joskus tehnyt.

  VastaaPoista
 2. Puffalan langat on tosi kivoja ja hyviä. Kauniin huivin neuloit.
  Bling-blingit ei näy munkaan kuvissa, se on niin pientä kiillettä että ei kamera sitä hoksaa näyttää.

  VastaaPoista
 3. Joululahjat jo täydessä vauhdissa ja valmiudessa! Hieno huivi. Tykkään myös noista lohikäärmeksistä. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana huivi! Kyllä saaja varmasti ilahtuu!

  VastaaPoista
 5. Jo on nätti huivi! Malli voisi sopia huivilankaan, jonka ostin Oulun messuilta mutta en ole vielä saanut aloitettua.

  VastaaPoista
 6. Voi että on taas kauniita käsitöitä, huoh.......voitaiskos taas joskus tehdä vaihtokauppa - diili------? Minä kun en osaa mitään käsitöitä....nyyhhh...

  VastaaPoista
 7. Nätti on. Tosiaan lanka sopii tuohon malliin kun nenä päähän. oon joskus kauan sitten neulonut Multnomahin jostain Norosta, mutta malli oli jäänyt unholaan. Kiva kun muistutit - jostain syystä viime aikoina tuo ainaoikea on tuntunut mukavalta.

  VastaaPoista