ss

ss

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Yhteysongelmia

Koska Vuodatus on poissa pelistä aika pitkään, tein varjoblogin bloggerin puolelle. Eihän sitä tiedä, jos vaikka tykästyn tähän ja siirryn kokonaan tänne. Viikko on muutenkin ollut nettijuttujen kannalta huono. Sunnuntaina nettiyhteys oli poikki ja se palautui vasta keskiviikkona, jolloin huomasin Vuodatuksenkin kaatuneen..

Yksi valmistunut käsityökin on esiteltävänä. Sukat M:n ystävälle:Lankana Fabel ja puikot 2,5 mm ja painoa kertyi kokonaiset 79g. Mallina Ullasta Strawberry Field -sukat. Nämä ovat jälleen niin vaan  perusteellisen kirjavat, ettei malli kunnolla erotu. Jossain vaiheessa teen vielä yksivärisestäkin langasta:D8 kommenttia:

 1. Tavataan nyt sitten ainakin väliaikaisesti näin! =)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se on viisainta, kun siirryt tänne kokonaan ;) Tämä ei ainakaan VIELÄ ole temppuillut pahemmin :)

  VastaaPoista
 3. Saas nähdä josko tykästyt tänne kokonaan, minä ainakin olen tykännyt täällä bloggerissa olla (vaikkei Vuodatuskaan ollut hassumpi).
  Mukavia hellepäiviä:)

  VastaaPoista
 4. Joo minäkin toivotan sinut vaikka pysyvästikin tervetulleeksi Bloggeriin! Minähän len ollut siellää aina eikä pahempia ongelmia ole koko reilun 4.vuoden aika ollut.

  Enpä ole muistanut tätä sukkamallia, joten sukkasi tuli hyvänä muistutuksena, kiitos. :)

  VastaaPoista
 5. Juu, kommentoin samaa kuin muutkin: bloggeri on harvoin temppuillut ainakaan omalla kohallani! Vuodatuksesta en muuta tiedä kuin että muutaman kerran on tapahtunut niin, etten minä ole päässyt niitä lukemaan tai en ole voinut kommentoida!!

  Mutta sinähän sen päätöksen teet! :-)

  VastaaPoista
 6. Mä olen liian laska opettelemaan uusia asioita, joten nyt pidän blogiloman ja odottelen vuodatuksen korjaantumista. Ehkäpä nyt lueskelen ahkerammin muiden kuulumisia... Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kiva, kun jätit kommentin, Uuden oppiminen on aina hieman työlästä, mutta yksi hyvä juttu on tuo kuvien siirtäminen, se on helpompaa. Sen verran olen näköjään oppinut, että sain luotua tuon blogin tänne bloggeriin ihan itsekseni. Täytyy ihan hurrata itselleen. Niin monessa asiassa olen joutunut kääntymään mieheni puoleen. Pikkuhiljaa käsitöitä valmistuu. Hyvää ja aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 8. Miekin olen muuttanut väliaikaisesti muualle:
  http://marjutj.blogspot.fi/

  VastaaPoista